25 / 04 / 2024

Demir İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Demir İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat İzmir ve İstanbul'a 600 milyon liralık 4 proje yapacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yabancıya konut satışlarını ' tersine ihracat ' olarak değerlendirerek ihracatçılara sağlanan desteğin konut firmalarına da sağlanmasını istedi..

Demir İnşaat, Suudi ortağıyla kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

Bu yılın sonuna kadar İzmir ve Gaziosmanpaşa’daki projelerine başlamayı hedefleyen Demir İnşaat’ın üzerinde çalıştığı yeni projeler kentsel dönüşüm ağırlıklı. Demir İnşaat, Suudi ortağıyla kentsel dönüşüme odaklanacak...

Demir İnşaat İzmir’de kentsel dönüşüme başlıyor!

Kentsel dönüşümle şehir içinde projelere hazırlanan Demir İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Demir, “Biz bölgede yüzde 95’ini hallettiğimiz zaman geri kalan yüzde 5’inde devlet bizlere destek olsun yeter” dedi...

Hamit Demir: 2015 inşaatın uçuş yılı olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2014'ün inşaatta uçuş yılı olacağını ancak 17 Aralık darbe girişiminin bunu geciktirdiğini söyledi. Demir, "2015'te Türkiye'nin önüne kimse geçemez" dedi...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat Gültepe projesi için düğmeye bastı!

Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul’un merkezine gelen şirket, önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu.

Demir İnşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Demir İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Markalı konut ya da daha genel anlamıyla, gayrimenkul firmalarının, bugüne kadar İstanbul dışında çok önemli etkinlikleri olmadı.Bazı istisnaları bunun dışında bıraktığımızı hemen belirtelim. Örneğin Ankara ve Bursa’da önemli projeler yapan marka olmuş inşaat firmaları da bulunuyor.Marka olmuş firmaların projelerinden nasibini alamayan kentlerden biri de İzmir oldu. Belki de bu yüzden İzmir kendi markalarını çıkarmaya başladı.


Artık bütün Türkiye’nin bildiği, adı İzmir ile anılan Folkart böyle ortaya çıktı. İzmirli, Folkart projelerini yakından takip ediyor.Bu arada, onlarca markalı konut projesinin yer aldığı GYODER kampanyası içinde İzmir’den sadece Kavuklar’ın Point Bornova projesinin yer alması da söylemek istediklerimizi net bir şekilde anlatıyor.Ama önümüzdeki dönemde İzmir marka olmuş şirketlerin kapsama alanına girecek. Öyle görünüyor. Bunun ilk işaretlerini alıyoruz. Adı Ege ile başlayan bir firmamızın bu...