28 / 03 / 2024

Demir İnşaat otel projeleri

Demir İnşaat otel projeleri

Dünya çapında artan cazibesi ile son yılların en popüler şehirleri arasında yerini alan İstanbul, geçtiğimiz yıl 11 milyon turist ağırladı.

Demir La Vida projesinde otelde olacak!

Demir İnşaat, İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi ile birlikte, bir oteli de hayata geçireceğini açıkladı.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu.

Demir İnşaat rotasını yurt dışına çevirdi!

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı.

Demir İnşaat otel projeleri Haberi

Demir İnşaat otel projeleri

Her geçen yıl artan turizm potansiyeli ile ABD’den Asya’ya kadar dünyanın en lüks otel markalarının yatırım üssü haline gelen kentte yeni otel yatırımları da birbirini izliyor. İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat da İstanbul’un artan turizm potansiyelinden yola çıkarak bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen Demir La Vida projesi içinde 200 milyon TL’lik yatırımla 5 yıldızlı bir otel inşa ederek turizm sektörüne yatırım yapıyor. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan otelin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.


Geri dönüşüm hızlı oluyor


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul’un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını söylüyor.


Her yıl ortalama 11 milyon turist ağırlayan İstanbul’un turizm yatırımları bakımından cazibesini koruduğuna dikkat...