19 / 04 / 2024

Demir İnşaat Romance ödemeleri

Demir İnşaat Romance ödemeleri

Demir Romance satış ofisi telefon numarası ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Fiyatların güncellendiği Beylikdüzü Demir Romance'de daireler 190 bin 171 TL'den başlayarak satışa sunuluyor...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Demir İnşaat, Kurban Bayramına yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, "Demir Romance" ile "Demir La Vida" projelerinde yüzde 25 peşin, 0,55 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuyor.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat kredi faizlerini 0.70’e sabitledi!

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip GYODER üyesi Demir İnşaat, Gayrimenkulde güç birliği “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” mottosuyla Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için cazip bir kampanya başlattı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir inşaat, Bayim Olur musun Fuarı'na katıldı!

Fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinin ticari alanlarını tanıttıklarını söyleyen Demir İnşaat Başkanı Demir, "Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk'' dedi.

Demir İnşaat, Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılacak!

Demir İnşaat, 4 gün sürecek fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.

Demir İnşaat Romance ödemeleri Haberi

Demir İnşaat Romance ödemeleri


1+1 konut tiplerinden 4,5+1 konutlara kadar seçeneklerin bulunduğu Demir Romance projesi Demir İnşaat'ın İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'ndeki ikinci projesi olarak yükseliyor.


Demir Romance satış ofisi adres ve iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Demir Romance Beylikdüzü 7 blok olarak inşa ediliyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde 776 adet konut, 28 adet villa, 59 adet dükkan bulunuyor. Beylikdüzü Demir İnşaat Romance teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirtiliyor.


Toplam inşaat alanı 170 bin metrekare olan Beylikdüzü Demir Romance projesinde daireler 66 metrekareden başlayarak, 283 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde tasarlandı. Demir İnşaat Romance ödemeleri yüzde 10 peşinatla yapılıyor.


Demir Romance satış ofisi Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer alıyor. Demir İnşaat Romance satışları yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleştiriliyor. Demir İnşaat Romance...