26 / 04 / 2024

demir inşaat yatırımları

demir inşaat yatırımları

Suudi Arabistan, Katar ve Yemen'li yatırımcıların kurduğu SQY Investment Grup ile Demir İnşaat, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Demir İnşaat yeni yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, önümüzdeki günlerde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok sayıda projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.

Demir inşaat, Bayim Olur musun Fuarı'na katıldı!

Fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinin ticari alanlarını tanıttıklarını söyleyen Demir İnşaat Başkanı Demir, "Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk'' dedi.

Demir İnşaat Demir La Vida projesinde otel hayata geçirecek!

Demir İnşaat, turizm sektörüne ilk adımını attı. İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi kapsamında otel hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Demir İnşaat'tan 200 milyon liralık yatırım!

Dünya çapında artan cazibesi ile son yılların en popüler şehirleri arasında yerini alan İstanbul, geçtiğimiz yıl 11 milyon turist ağırladı.

Demir İnşaat Demir La Vida projesinde otel açacak!

Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında Demir La Vida Projesi ile birlikte tamamlanıp işletmeye alınacak.

Demir İnşaat'tan 5 yıldızlı otel yatırımı!

Demir İnşaat, Demir La Vida projesi dahilinde, 200 milyon TL'lik yatırımla beş yıldızlı bir otel inşa edecek. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında işletmeye alınacak.

Demir İnşaat yatırım atağına hazırlanıyor!

2015'i yatırım yılı ilan eden Demir İnşaat'ın, bu yıl yurtiçi ve yurtdışındaki projelerine 1 milyar 500 milyon TL yatırım yapacağı öğrenildi.

Demir İnşaat Yalova'ya yatırım yapacak!

Demir İnşaat, 2015 yılında planladığı yurtiçi ve yurtdışındaki dört projesine toplam 1 milyar 500 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.Demir İnşaat, 2015 yılını yatırım yılı ilan etti.

Demir İnşaat Beylikdüzü'ne 900 konutluk proje yapacak!

Beylikdüzü’nde 500 milyon lira bedelle 900 konutluk bir projeye imza atacaklarını anlatan Demir, "Arsa bedeliyle birlikte 500 milyon liralık bir proje olacak. Buradan 630 milyon liralık getiri bekliyoruz. "diye konuştu.

Demir İnşaat 1.5 milyar TL yatırım yapacak!

Demir İnşaat, 2015 yılında planladığı yurtiçi ve yurtdışındaki dört projesine önümüzdeki dönemde toplam 1 milyar 500 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlıyor.

Demir İnşaat yatırımcıya iki yılda yüzde 100 kazandırdı!

Demir İnşaat; yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerden konut sahibi olanlara yüzde yüze varan avantaj sağlayan Demir İnşaat; son iki yılda altının yatırımcısına kazandırdığı ortalama yüzde 45’lik primi de ge

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

demir inşaat yatırımları Haberi

demir inşaat yatırımları

Referandum öncesi yabancının Türkiye iştahı arttı. Suudi, Katar ve Yemenli bir fonla ortaklık kuran Demir İnşaat, 2 milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı. 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi yabancılar Türkiye'ye güven mesajı vermek için yatırımlarını artırdı. Bu duruma en son örnek de gayrimenkul sektöründe 32 yılı geride bırakan Demir İnşaat'ın yabancı bir fonla ortaklık kurması oldu. Suudi Arabistan, Katar ve Yemen'li yatırımcıların kurduğu SQY Investment Grup ile Demir İnşaat birlikte proje geliştirmek için kolları sıvadı. Edinilen bilgilere göre, bu yıl içinde 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlayan ortaklık, İstanbul'un belirli bölgelerinde alışveriş merkezi, otel ve konut inşa edecek.


Mayısta gelsek geç olurdu

Ortaklığın 1 ay önce kurulduğunu anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanın Hamit Demir, "Yabancı ortaklarımız Türkiye sevdalısı. Uzun vadeli...