16 / 04 / 2024

Demir Romance fiyatları

Demir Romance fiyatları

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesindeki Demir Romance Çarşı'da satışlar metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Demir İnşaat Demir Romance'ın ticari alanları satışta!

DEMİR İnşaat, İstanbul'un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satısa çıkardı.

Demir Romance projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Demir İnşaat, ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

Demir Romance Konutları fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek olan konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 5 bin 141 metrekare sosyal tesis alanından oluşuyor. Peki Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance Beylikdüzü satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Demir Romance satılık daire!

Demir Romance satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor...

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da teslimler yaklaşırken, 60 adet ticari ünitenin satışları devam ediyor. Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir Romance detaylı ödeme planı!

Demir Romance projesi 776 adet dairenin yanı sıra 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Projede yer alan ticari alanların fiyatları konumlarına göre değişiyor. İşte Demir Romance detaylı ödeme planı...

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance ticari alan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 776 daire, 60 ticari alan bulunuyor. Projede yer alan ticari alanların satışları başladı.

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance güncel fiyatlar!

Demir Romance Konutları Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçen Demir Romance güncel fiyatları haberimizde yer alıyor...

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 394 bin liradan başlangıç gösteren Demir Romance Demir Romance Rezidans 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor. İşte Demir Romance Evleri teslim tarihi...

Demir Romance fiyatları Haberi

Demir Romance fiyatları

 İnşaat sektöründe bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir bugüne kadar tüm projelerini hep zamanından önce teslim ettiklerini belirterek "Demir Romance projemizde de bu geleneği bozmadık, taahhüt ettiğimiz tarihten önce evleri veriyoruz"...