20 / 04 / 2024

demir romance nerede

demir romance nerede

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance'ın ofislerinin metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği ve Ağustosta teslim etmeyi planladığı 776 konutluk Demir Romance'ın ticari alanlarının satışına metrekaresi 6 bin liradan devam ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance ticari alan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 776 daire, 60 ticari alan bulunuyor. Projede yer alan ticari alanların satışları başladı.

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 394 bin liradan başlangıç gösteren Demir Romance Demir Romance Rezidans 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor. İşte Demir Romance Evleri teslim tarihi...

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi!

Daire teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları'nda yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance projesinde 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projede daire fiyatları minimum 285 bin TL olarak belirlendi. Peki Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance Konutları nerede?

Daire teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek olan Demir Romance Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon kadar farklı alternatifler bulunuyor. Peki Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance Evleri nerede?

Demir Romance projesinde daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 776 tane daire yer alıyor. Peki Demir Romance Evleri nerede?

Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek. Proje 776 adet daire yer alıyor. Peki Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir inşaat, akıllı ev teknolojisiyle insa ettiği Demir Romance'da düşük peşinat ve öteleme kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. Proje, peşin alımlarda yüzde 10 indirim de sağlıyor.

Demir Romance projesinde taksitler 1 sene erteleniyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojili Demir Romance projesinde taksit erteleme kampanyasına başladı. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının bittiği Demir Romance'ta 37 dönüm arazi içinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor.

Demir Romance projesinde ödemeler 1 yıl öteleniyor!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesine özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor.

demir romance nerede Haberi

demir romance nerede

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 


Gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine devam ettiklerini belirterek, Beylikdüzü’nün ilk ve tek akıllı ev projesinde akıllı bir yatırım yaparak ev sahibi olanlara hoş geldiniz dedi. 


Markalı konutun 31 yıllı köklü markası Demir İnşaat, Demir Romance projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel gece ile kutladı. Temmuz ayında yapılan erken teslim sonrasında gerçekleştirilen ve 2 bin kişinin katıldığı açılış etkinlikte Türk pop müziğinin önemli vokallerinden Işın Karaca sahne aldı. Sunuculuğunu Vatan...