19 / 04 / 2024

Demir Romance Residence yol tarifi

Demir Romance Residence yol tarifi

Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde çeşitli sosyal yaşam alanları yer alıyor. Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan projede 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Demir Romance Residence Beylikdüzü!

Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde çeşitli sosyal yaşam alanları yer alıyor. Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan projede 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance Residence satılık!

Beylikdüzü Demir Romance Residence satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 170 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Demir Romance kampanyası 31 Aralık'ta bitiyor!

Demir Romance Residence'ta 66 - 229 metrekare arasında farklılık gösteren daireler 285 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin 2015'in Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance Residence satış ofisi!

Demir Romance Residence satış ofisi telefon numarası 444 2 116. Dairelerin 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 66 - 229 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 229 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 7 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Demir Romance Residence fiyatlar!

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Demir Romance Residence fiyatlar...

Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek. Proje 776 adet daire yer alıyor. Peki Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance Residence teslim tarihi!

Demir Romance projesinde toplam 776 tane olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Demir Romance Residence teslim tarihi...

Beylikdüzü Demir Romance Residence!

Beylikdüzü Demir Romance Residence projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 7 ay sonra teslim edilecek projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Demir Romance, 11-14 Eylül'de CNR Emlak Fuarı’na yeni kampanyasıyla katılacak!

İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacak.

Demir İnşaat CNR Emlak Fuarı'na Demir Romance ve La Vida ile katılıyor!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center'da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance Residence yol tarifi Haberi

Demir Romance Residence yol tarifi

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Demir Romance projesinde satışlar hızla devam ediyor. Proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Demir Romance Residence Beylikdüzü sosyal alanları arasında açık yüzme havuzu, tenis kortu, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru, Türk hamamı, bilardo salonları ve yürüyüş yolu mevcut. 


Bu yıl teslim edilecek olan Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projenin 5 bin 141 metrekaresi sosyal alan olarak tasarlandı.


22 bin metrekarelik yeşil alana sahip...