19 / 04 / 2024

Demir Romance teslim

Demir Romance teslim

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı

Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir inşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı.Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, erken teslim geleneğine devam ettiklerini ve projeyi zamanında önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance'ın erken teslimi kutlandı!

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance'ta hemen teslim üniteler!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Projede hemen teslim ünitelerin satışları devam ediyor.

Demir Romance projesinin erken teslimi kutlandı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "Erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance'ın ofislerinin metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği ve Ağustosta teslim etmeyi planladığı 776 konutluk Demir Romance'ın ticari alanlarının satışına metrekaresi 6 bin liradan devam ediyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance teslim Haberi

Demir Romance teslim


Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı.


Demir inşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı. Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti


Türkiye'de herkesi üzen olumsuz gelişmeler nedeniyle açılış programını eylül ayına ertelediklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:


"Allah’tan şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Üzüntülerimiz ve sıkıntılarımız olsa da bir Demir İnşaat geleneği olarak bu akşam sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz. 2013 yılında inşaatına başladığımız ve geleneğimizi bozmayarak temmuz ayından itibaren teslimlerini gerçekleştirdiğimiz Demir Romance projemizi...