10 / 05 / 2024

Demlik 6 mağaza açtı

Demlik 6 mağaza açtı

Küresel kahve zincirleri her yanı sarınca, “Neden yerli çay markası zincirimiz yok” mottosuyla yola çıkan Demlik, demleme çay satıyor. Marka, 6 mağaza ve 14 ‘demlik’ şeklinde tasarlanmış kioska ulaştı...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Marks & Spencer İngiltere'de 36 yeni mağaza açacak!

Perakende devi Marks & Spencer, İngiltere'de 36 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Firma, 6 mağazasını ise kapatmayı planlıyor.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Temmuz 2014'te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yaptı.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak!

Anadolu yakasının ilk, İstanbul’un dördüncü Decathlon mağazası olan Brandium mağazası sporseverlere 2100 metrekare alanda 65 farklı spor dalından yaklaşık 75 bin ürün sunacak.Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak.

ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza!

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor. ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza geldi.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Demlik 6 mağaza açtı Haberi

Demlik 6 mağaza açtı

KÜRESEL kahve zincirleri her yanı sarınca, “Neden yerli çay markası zincirimiz yok” mottosuyla yola çıkan Demlik, demleme çay satıyor.


Marka, 6 mağaza ve 14 ‘demlik’ şeklinde tasarlanmış kioska ulaştı.


TÜRKİYE, dünyada kişi başı çay tüketiminin en yüksek olduğu ülke. Küresel kahve zincirleriyle ‘kahve’ yeniden yükselirken, bu zincirlerin çoğu çay ikramından kaçındı veya pratikliği nedeniyle pek çok mekânda poşet çaylar tüketilmeye başlandı. Türklerin takıntı boyutunda çaya düşkün olduğu fikrinden yola çıkan Demlik, hem mağaza hem de kiosklar ile demleme çay satıyor. Demlik’in Kurucu Ortağı Tahir Küçükel, Türkiye’de günde 245 milyon bardak çay tüketildiğini hatırlatarak, “Kişi başı çay tüketiminde dünyada 1 numarayız. Türk insanının çayı kahveden fazla tükettiği açık, buna rağmen yerli ve yabancı kahve zincirleri ülkemizi istila etmiş durumda. Her gün yeni...