18 / 04 / 2024

Demlik irtibat

Demlik irtibat

KÜRESEL kahve zincirleri her yanı sarınca, “Neden yerli çay markası zincirimiz yok” mottosuyla yola çıkan Demlik, demleme çay satıyor. Marka, 6 mağaza ve 14 ‘demlik’ şeklinde tasarlanmış kioska ulaştı.

A101’de 2 kg baldo pirinç 89,90 TL’ye, Lipton demlik çay 44,50 TL’ye, tam yağlı taze peynir 99,50 TL’ye düştü!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, 2 kg baldo pirinç 89,90 TL’ye, Lipton demlik çay 44,50 TL’ye, tam yağlı taze peynir 99,50 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 22 Eylül 2023...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor!

Bir çay mağazası zinciri olan Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor. Bu yıl Türkiye'de 12 ilde 25 yeni şube açılması planlanıyor. Bunun yanı sıra yurtdışına yönelik planlar da var. Şirket, Berlin, Nurnberg, Amsterdam gibi şehirlerde de mağazalar açacak.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Sakarya Erenköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Adapazarı Belediyesi Evrenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne başlıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Evrenköy’de irtibat bürosu kuruldu.

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışı ile 4. Uluslararası İbn Haldun Sempozyumu'nun açılışındaki konuşmasında, nasıl kökleriyle bağı kopan bir çınar kurursa, medeniyet birikimiyle irtibatını koparan bir ülkenin de fikri kuraklığa maruz kalacağını söyledi.

Çankırı'da kentsel dönüşüm irtibat bürosu açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çankırı Belediyesinin iş birliği ile yürüttüğü "Riskli Alanların Dönüşüm Projesi" kapsamında vatandaşları bilgilendirme amacı ile Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu açıldı.

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3. İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

44 mülki idare amiri görevinden uzaklaştırıldı!

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilerek görevden uzaklaştırılan Kandıra Kaymakamı Çiçek, gözaltına alındı

Demlik irtibat Haberi

Demlik irtibat

TÜRKİYE, dünyada kişi başı çay tüketiminin en yüksek olduğu ülke. Küresel kahve zincirleriyle ‘kahve’ yeniden yükselirken, bu zincirlerin çoğu çay ikramından kaçındı veya pratikliği nedeniyle pek çok mekânda poşet çaylar tüketilmeye başlandı. Türklerin takıntı boyutunda çaya düşkün olduğu fikrinden yola çıkan Demlik, hem mağaza hem de kiosklar ile demleme çay satıyor. Demlik’in Kurucu Ortağı Tahir Küçükel, Türkiye’de günde 245 milyon bardak çay tüketildiğini hatırlatarak, “Kişi başı çay tüketiminde dünyada 1 numarayız. Türk insanının çayı kahveden fazla tükettiği açık, buna rağmen yerli ve yabancı kahve zincirleri ülkemizi istila etmiş durumda. Her gün yeni bir kahve zinciri daha açılıyor” dedi. 


Türkiye’de çay konusunda uzman bir zincir olmadığına değinen Küçükel şöyle konuştu: “Ülkemize özgü bir çay zinciri açmak istedik. Mönüsü, ana kalemi çay...