16 / 04 / 2024

deneyim inşaat gülnar evleri

deneyim inşaat gülnar evleri

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Gülnar Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları 710 bin dolardan başlıyor...

Gülnar Evleri'nde 710 bin dolara! Hemen teslim!

Zekeriyaköy Gülnar Evleri'nde fiyatlar 710 bin dolardan başlıyor, projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Deneyim İnşaat Gülnar Evleri'nde 710 bin dolar!

Gülnar Evleri Zekeriyaköy'de fiyatlar 710 bin dolardan başlıyor, teslimlerin hemen gerçekleştiği projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

Kalitesiz demir ithalatı inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği kalitesiz inşaat demiri ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

İnşaat sektörü güven endeksinde sert düşüş!

Tüketici güven endeksi Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 6,9 azalarak üst üste üçüncü ayda düşüş kaydetti. TÜİK'in açıkladığı verilere göre, tüketici güveninin yanı sıra inşaat güven endeksinde de aylık bazda yüzde 6,9 düşüş yaşandı.

Seçim sonuçlandı, inşaat gümbür gümbür geliyor!

Tek parti iktidarıyla 13 yıldır ülke ekonomisinin dinamosu görevini gören inşaat sektörünün önde gelen isimleri, "Artık Türkiye'yi kimse tutamaz. Gümbür gümbür geliyoruz" dedi. İşte açıklamalar...

İnşaat güven endeksi Ağustos'ta yüzde 0,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2015 yılı Ağustos ayı Ekonomik Güven Endeksi'ni açıkladı. Hizmet sektörü ve inşaat sektörü güven endeksleri Temmuz ayına göre yüzde 0,7 oranında azalarak 100,65 ve 82,10 değerlerine düştü.

İnşaat güven endeksi aşağı yönlü eğilimine devam edebilir!

ALB Forex Analisti Rıdvan Baştürk, inşaat sektörü güven endeksinin aşağı yönlü eğilimine devam edebileceğini belirtti. İşte Baştürk’ün değerlendirmesi:

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Davşan ve Gülçin Davşan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

deneyim inşaat gülnar evleri Haberi

deneyim inşaat gülnar evleri

5 bloktan oluşan Gülnar Evleri, 10 villadan meydana geliyor. Villaların alanlarının 280 metrekare olarak tasarlandığı projede, konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Deneyim İnşaat Gülnar Evleri, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. 


Deneyim İnşaat imzası ile yükselen Sarıyer Gülnar Evleri'nin donatı alanları arasında; yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor.




Teslimlerin hemen gerçekleştiği Zekeriyaköy Gülnar Evleri'nde villaların fiyatları 895 bin dolar ile 995 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


0212 201 58 27

http://www.gulnarevleri.com

Merve...