26 / 04 / 2024

Deniz Baykal Antalya kiracı arıyor

Deniz Baykal Antalya kiracı arıyor

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi 'kurumsal kiracılar' aranıyor.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Patara Deniz Feneri restore edilecek!

Antalya'da bulunan Patara Deniz Feneri restore edilecek. Projenin onaylanmasının ardından, valilik ihaleye çıkarılacak.

Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı var!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı olduğunu söyledi..

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Antalya’da 80 bin konut yenilenmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya’da bulunan 130 bin binadan 80 bininin ya yenilenmesi ya da yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini açıkladı.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Antalya'da emlak piyasası canlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Karataş, ''Geçtiğimiz yılda turizm ve tarım sektörlerinde yaşanan sıkıntılardan sonra elimizde kalan son kale inşaat sektörüdür'' diye konuştu.

Deniz Baykal Antalya kiracı arıyor Haberi

Deniz Baykal Antalya kiracı arıyor

Deniz Baykal'ın 12 Eylül darbesinden sonra siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği parayla Antalya'da satın aldığı 24.5 dönüm tarlanın bir bölümü, 90'lı yıllarda imara açıldı. Termessos Bulvarı üzerinde tarladan arsaya dönüşen gayrimenkulünün 3326 metrekarelik kısmında iş merkezi yapılması için geçen yıl kat karşılığı Kayserili bir müteahhitle anlaşan Baykal'ın inşaatı tamamlandı. Ofis ve dükkanlardan oluşan iş merkezindeki bağımsız bölümlere 'kiralık' afişleri asıldı.


İş merkezinde Deniz Baykal'ın 300 metrekare büyüklüğünde 3 ofisi ile 750 metrekare büyüklüğünde banka şubesi gibi işyeri yapılmaya müsait bir yerinin bulunduğu, ofisler için aylık 4 biner lira, büyük işyeri için de 15 bin lira aylık kira istendiği ileri sürüldü. 


Arsayı arkadaşı bulmuştu


Deniz Baykal'a bu araziyi geçen yıllarda vefat eden Antalya'nın ünlü müteahhitlerinden arkadaşı Nedim Saracoğlu bulmuştu. Saracoğlu vefat...