20 / 04 / 2024

Deniz Baykal Menderes Türel Antalya

Deniz Baykal Menderes Türel Antalya

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi 'kurumsal kiracılar' aranıyor.

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Ünlü inşaat patronu suikast iddiasıyla gözaltına alındı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili suç örgüt lideri Mithat Y. ve adamlarının gözaltına alındığı ortaya çıktı. Mithat Y. 6 yıl önce 300 bin dolar karşılığında dönemin CHP lideri Deniz Baykal'a suikast yapacağı iddiasıyla ilgili gözaltına alınmıştı.

Deniz Baykal ALTİD'i ziyaret etti!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” derken, ALTİD Başkanı Burhan Sili de “Turizm ve sektörünün de içinde yer alacağı bir karar mekanizması oluşturulmalı” dedi.

Deniz Baykal KKTC'ye Su Temin Projesi'ni değerlendirdi!

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Deniz Baykal: İnşaat sektörü Türkiye’nin yüz akıdır!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’de en hızlı gelişen ve ekonominin gelişmesine, ülkenin kalkınmasına, dolayısıyla Türkiye’nin istihdamına, refahına en büyük katkı yapan sektörlerin başında inşaat ve müteahhitlik sektörü gelir” dedi.

İzmir Karşıyaka Belediyesi iki yeni anaokulu kuracak!

Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak. Yeni Girne'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne taşınan Haberleşme Müzesi'nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek.

Adnan Yıldız, Bambus Yapı Denetim Şirketi'ni kurdu!

İşadamı Adnan Yıldız, yapı denetim sektörüne adım atarak, Bambus Yapı Denetim Limited Şirketi'ni kurdu. Şirketin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile çok sayıda işadamı katıldı.

Melih Gökçek'ten flaş Ankapark açıklamaları!

Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin Ankapark kararı ne olacak? Ankapark imar planları değişecek mi? Atatürk'ün AOÇ vasiyeti ne? Ankapark için Deniz Baykal ve CHP ile anlaşma sağlanmış mıydı? Ankapark, Disneyland'dan büyük mü? Melih Gökçek açıklıyor!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas istedi!

Varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle açıldı. Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, 36 bin 359 metrekarelik alanda 5 bin 576 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Deniz Baykal iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal Menderes Türel Antalya Haberi

Deniz Baykal Menderes Türel Antalya

Deniz Baykal'ın 12 Eylül darbesinden sonra siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği parayla Antalya'da satın aldığı 24.5 dönüm tarlanın bir bölümü, 90'lı yıllarda imara açıldı. Termessos Bulvarı üzerinde tarladan arsaya dönüşen gayrimenkulünün 3326 metrekarelik kısmında iş merkezi yapılması için geçen yıl kat karşılığı Kayserili bir müteahhitle anlaşan Baykal'ın inşaatı tamamlandı. Ofis ve dükkanlardan oluşan iş merkezindeki bağımsız bölümlere 'kiralık' afişleri asıldı.


İş merkezinde Deniz Baykal'ın 300 metrekare büyüklüğünde 3 ofisi ile 750 metrekare büyüklüğünde banka şubesi gibi işyeri yapılmaya müsait bir yerinin bulunduğu, ofisler için aylık 4 biner lira, büyük işyeri için de 15 bin lira aylık kira istendiği ileri sürüldü. 


Arsayı arkadaşı bulmuştu


Deniz Baykal'a bu araziyi geçen yıllarda vefat eden Antalya'nın ünlü müteahhitlerinden arkadaşı Nedim Saracoğlu bulmuştu. Saracoğlu vefat...