18 / 04 / 2024

deniz baykalın arsası

deniz baykalın arsası

Deniz Baykal 1985’te tarla olarak aldığı, imara açılınca TBMM’de tartışma konusu olan araziyi kat karşılığı müteahhite verdi. Şimdi arazide iş merkezi ve AVM yükseliyor. İnşaat bitiminde Baykal milyonlarca liralık mülkün sahibi olacak...

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Sahte kimlikle başkasının arsasını satmaya çalıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Libya uyruklu A.G., sahte kimlikle başkasına ait gayrimenkulü satmaya çalışırken yakalandı.

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

deniz baykalın arsası Haberi

deniz baykalın arsası


CHP'nin eski lideri Deniz Baykal, 12 Eylül askeri darbesinden sonra, siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği gelirle 65 bin liraya Antalya Zeytinköy bölgesinde 24.5 dönüm tarla satın aldı. 1985’te aldığı tarla arazisinin bir bölümü imara açılınca TBMM’de tartışma konusu olmuş ve arazinin değeri yükselmişti. Baykal, Termessos Bulvarı'ndaki arsanın imara açılan 3 bin 326 metrekaresini kat karşılığı Kayserili bir müteahhite verdi. Geçen ay başlayan inşaattan sonra şimdi arazide iş merkezi ve AVM yükseliyor. AVM'nin bu yıl içinde bitmesi bekleniyor. Proje tamamlanınca Baykal, milyonlarca liralık mülkün sahibi olacak. Arsasını bir müteahhite kat karşılığı verdiğini doğrulayan Baykal, “Arsaya iş merkezi yapılacak” dedi. 


Mustafa...