26 / 04 / 2024

deniz gören konut projeleri

deniz gören konut projeleri

İstanbul'da deniz gören konut projeleri hızla artıyor. Yabancı yatırımcıların da ilgisini çeken projeler en az yüzde 30 ile 50 arasında kazandırıyor.

Deniz gören konut kazandırıyor!

İstanbul’da, deniz gören projeler hem manzarasıyla, hem de getirisiyle kazandırıyor. Daha hızlı satılan projelerin yüzde 30 ile 50 arası kar getirdiği belirtildi.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Akbank , ING, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi. Bankalar açıkladı. Rakamı gören bankaya koşacak

Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar tarafından konut kredisine ilişkin rakamlar açıklandı. Rakamları uygun gören vatandaşlar kredi almak için bankaya koşacak.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın!

Son zamanlarda ev fiyatları fahiş oranlarda yükseldi. Bu nedenle konut kredisi, ev almak isteyen ancak yeterli nakite sahip olmayan kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın!

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Depremde binaları hasar gören vatandaşlara konut kredisi müjdesi!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif Genel Kurul'da kabul edildi.

Depremde binaları hasar gören vatandaşlar dikkat!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda yer aldı. 

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif sunuldu.

Tunç Soyer Seferihisar'da hasar gören yerleşim yerlerini inceledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 6,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Seferihisar’da, deniz suyunun taşması sonucu zarar gören yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu. 

Elazığ depreminde hasar gören 18 köyde yeni konutlar inşa ediliyor!

Elazığ depreminde ağır hasar gören 18 köyde konut yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların 2 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Samsun'da zirveyi gören emlak satışları durakladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, konut kredi faizlerinin düşüşüyle zirveyi gören emlak satışlarının kredi faiz oranlarının yükselmesinden sonra duraksamaya girdiğini söyledi.

Van'da evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlara konut yapılacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Van merkezde veya İstanbul’da yaşayan ve evi deprem bölgesinde hasar gören bütün vatandaşlarımıza ev yapılacak" dedi...

Emlak Konut GYO BIST'te işlem gören paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO, 251 milyon 620 bin 138 nominal adete ve azami 1.000.000.000 TL satış tutarına kadar BIST'te işlem gören halka açık payların geri alınmasına karar verdi. 

deniz gören konut projeleri Haberi

deniz gören konut projeleri

Dünyadaki en güzel deniz manzaralarına sahip İstanbul'da deniz gören konut projeleri kazandırıyor. Ev sahibi olmak yada yada yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi 'deniz manzaralı' konut projeleri. 


Araştırmalara göre, deniz gören konut projelerinin yüzde 30 ile 50 arasında daha fazla kazandırdığı ortaya çıktı. Avrupa Yakası'nda Zeytinburnu, Bakırköy, Ataköy bölgeleri kazandırırken, Anadolu Yakası'nda Kaltal, Maltepe öne çıkıyor.


Sahil hatları yeniden düzenlenirken, kentsel dönüşümle deniz hattındaki eski yapılar yıkılıp yeniden yapılıyor. 


Yoğun iş temposu İstanbul'da deniz özlemini artıyor. Bu nedenle bir çok kişi deniz gören projelere yöneliyor. Deniz gören projeler ulaşım açısından da alıcısına büyük rahatlık sağlıyor. 


Projeler her kesime hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Yabancı konut alıcıları deniz gören projelere yoğun ilgi gösteriyor. Projeler Ortadoğulu yatırımcıların dikkatini çekiyor. 


Yüksek yapılaşmanın arttığı İstanbul'da arsa stoku azalıyor. Yatay yapılaşma...