23 / 04 / 2024

Deniz Karataş kimdir

Deniz Karataş kimdir

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Kentsel dönüşüm kapsamındaki harçlar geri alınabilecek!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yapılarda, müteahhit veya mülk sahiplerinin ödedikleri tapu devir harcını geri alabileceğini dile getirdi. 

Türkiye inşaat ve müteahhit sektörü dünyada 2'nci sırada!

Türkiye uluslararası yayın ve raporlarda 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesine 46 firma ile giriş yaptı ve yerini aldı. Türkiye, Çin'in ardından ikinci sıraya yerleşti. 

Antalya’da 80 bin konut yenilenmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya’da bulunan 130 bin binadan 80 bininin ya yenilenmesi ya da yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini açıkladı.

Kentsel dönüşümde çelişkileri ortadan kaldıralım!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Karataş, kentsel dönüşümün devlet meselesi olduğunu belirtti.

Yeni düzenlemeyle müteahhitlerin sorumluluğu arttı!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları ile Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Yönetmeliğinde Değişiklik İle İlgili açıklamalarda bulundu.

Yabancıya konut satışı yüzde 25 artacak!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Haziran ayı konut satış verilerini değerlendirdi. Karataş, Türkiye’de yabancıya konut satışında yüzde 25’lik bir artış yaşandığını kaydetti.

İnşaat sektöründe demir sorunu yaşanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe demir sorunu yaşandığını açıkladı.

İnşaatta maliyet artıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe maliyetlerin arttığını açıkladı.

Konut fiyatlarının düşmesi için arsa üretmek şart!

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin köşe yazarı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bu haftaki yazında inşaat sektörünün karşılaştığı zorlukları kaleme aldı. İşte o yazı...

Modern yapılara kentsel dönüşümle ulaşılır!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektrönden, kentsel dönüşüm projelerinden ve gayrimenkul fiyatlarından bahsetti.

Ev satışında mutlaka kapora hazırlanmalı!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, gayrimenkul alım ve satımında hazırlanan kapora sözleşmesinde dikkatli olunması konusunda vatandaşı uyardı. Karataş, iki taraf için de garanti altına alan bir düzenleme olduğunu belirtti.

Küçük daireler tercih edilmeye başladı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, konut sektöründe daire tiplerinin önemine değindi. Karataş, küçük dairelerin tercih edilmeye başladığını belirtti.

Yeni konut pazarları oluşturulmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün yabancılara vatandaşlık hakkını avantaja dönüştürmesi gerektiğini söyledi. Karataş, ''Yeni konut pazarları oluşturabiliriz" diye konuştu.

Yabancılara vatandaşlık hakkı fırsata çevrilmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün, yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesini fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki harçlar geri alınabilecek!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yapılarda, müteahhit veya mülk sahiplerinin ödedikleri tapu devir harcını geri alabileceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümün önemi ortaya çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş yaptığı açıklamada, "Beyoğlu'ndaki binanın çökmesi bize kentsel dönüşümün ne kadar gerekli ve acil olduğunu göstermiştir" dedi.

Konut kredi faizi 1'in altına çekilmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, konut kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karataş, faiz ve kredilerin devlet politikası olarak tanınması gerektiğini söyledi.

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı var!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı olduğunu söyledi..

Deniz Karataş kimdir Haberi

Deniz Karataş kimdir

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sektör dinamizmlerini mutlaka dinlemesi ve dikkate alması gerektiğini dile getiren Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Anadolu’daki inşaat sektör temsilcileriyle bilgi alışverişi gerçekleştirmeden, sadece İstanbul ağırlıklı yaptığı toplantı, hem Anadolu’daki dernekler, hem de inşaat sektörü ile iç içe olan tüm çatı oluşumlarını üzdüğünü düşünmekteyiz. Sadece bir gruba göre kararların alındığı bu toplantı, inşaat sektörünün çözüm bekleyen konularına merhem olmayacağı, aksine sorunların daha da çok artmasına ve çözüm aranan kısımlarda tıkanmalara neden olacağı muhtemeldir” diye açıklama yaptı. 

Karataş, “Yapılan toplantı da sadece demir çelikçilerin çağrılması, karşılıklı çözüm arayışında yetersiz kaldığını düşünmekteyiz. Yeni hükümet sisteminin yürürlüğe girmesiyle birlikte, İnşaat...