16 / 04 / 2024

Deniz Palas satılıyor mu

Deniz Palas satılıyor mu

Ezacıbaşı, dün de Dr. Nejat Eczacıbaşı adına verilen Tıp Ödülleri için geldiğimiz Adana’da binanın satışına ilişkin tepkileri yanıtladı ve “Duygusal tepkilere saygılız ama rasyonel davranacağız” dedi.

İstanbul Balık Hal fiyatları 2022! İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? 14 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık diğer, deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 14 Eylül 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar kaç TL'ye satılıyor? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları yayımlandı! İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık diğer, deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 12 Eylül 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar kaç liraya satılıyor? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı! İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 9 Eylül 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar kaç TL'ye satılıyor? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 8 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Deniz İstanbul satılık ev!

Deniz İstanbul satılık ev fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Terrace Deniz Suadiye satılık!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Deniz Suadiye projesi Bağdat Caddesi İlke Sokak'ta inşa ediliyor.  Terrace Deniz Suadiye satılık daire haberimizin içinde yer alıyor.

Kenya ve Benin'de en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Yeni pazar arayışına hız veren KOBİ'lerin radarında Afrika var. Türk KOBİ'leri gözünü yeni pazarlara dikti. Türk KOBİ'leri gözünü yeni pazarlara dikti. Kenya ve Benin'nde en çok inşaat malzemeleri satılıyor.

Konutlar satılıyor, evlilik yaşı yükseliyor, boşanmalar artıyor!

Yeni Söz Gazetesi köşe yazarı Lütfi Bergen bugün köşesinde "Konutlar satılıyor, boşanmalar artıyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte "Konutlar satılıyor, boşanmalar artıyor" başlıklı yazının detayları..

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık!

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Birinci etabında 160 adet konutun yer aldığı proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Babacan Prime Palas satılık daire!

Babacan Prime Palas satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 21 katlı tek blok halinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Palas satılık!

Sinpaş Palas satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek.

Deniz Palas satılıyor mu Haberi

Deniz Palas satılıyor mu


İKSV Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Deniz Palas’a 4 yerli talibin olduğunu, ihalede makul bir teklif geldiğinde satışın gerçekleşeceğini söyledi. 


İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı,  dün Hürriyet’ten Gila Benmayor’a vakfın Şişhane’deki merkezi Deniz Palas’ın satılacağını açıklamıştı. Ezacıbaşı,  dün de Dr. Nejat Eczacıbaşı adına verilen Tıp Ödülleri için geldiğimiz Adana’da binanın satışına ilişkin tepkileri yanıtladı ve “Duygusal tepkilere saygılız ama rasyonel davranacağız” dedi.


Bina 2005 yılında 15 milyon TL’ye satın alınmış. Üzerine ek bütçe ayırarak restore edilmiş. Garanti, Akbank ve İş Bankası’na borcu var. Eczacıbaşı İKSV’nin vakıf olarak 35 milyon TL’lik borcunun önemli bölümünü binadan kaynaklandığını belirtiyor.Bölgenin çok değerlendiğini söyleyen Eczacıbaşı, sponsor paralarıyla ayakta kalmaya çalışan İKSV’yi rahatlatmak için yönetim kurulunda binanın satılmasına karar verdiklerini anlatıyor.


Şirketler için bile...