24 / 04 / 2024

Deniz Palas satış

Deniz Palas satış

İKSV'nin Şişhane'deki tarihi binası bu ayın sonunda satılıyor. Deniz Palas için şartname alan gruplar arasında Doğuş Holding'in yanı sıra Türkiye'nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketi Polimeks İnşaat da var.

Deniz Palas’a 4 yerli talip var!

Ezacıbaşı, dün de Dr. Nejat Eczacıbaşı adına verilen Tıp Ödülleri için geldiğimiz Adana’da binanın satışına ilişkin tepkileri yanıtladı ve “Duygusal tepkilere saygılız ama rasyonel davranacağız” dedi.

Deniz Palas satılıyor!

Bülent Eczacıbaşı: " Faiz ciddi bir yük getiriyor vakfa. Deniz Palas' ın satışıyla vakfın 35 milyon lira tutarındaki tüm borçları sıfırlanacak. " şeklinde konuştu.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Deniz GYO'dan 540 bin TL'lik gayrimenkul satışı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu F-35 ve F-36 nolu gayrimenkullerin satımı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO Göksu AVM'den 2 gayrimenkul satın aldı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM'den 2 adet gayrimenkul satın aldığını bildirdi. 

Deniz GYO Başakşehir'deki gayrimenkulünü satıyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu gayrimenkul satımı hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 2.1 milyona satıyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere'deki 7 adet bağımsız bölümlerin KDV dahil 2 milyon 105 bin TL tutarından satılmasına karar verdi...

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Deniz İstanbul satılık ev!

Deniz İstanbul satılık ev fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Terrace Deniz Suadiye satış ofisi!

Terrace Deniz projesi İstanbul Anadolu Yakası Suadiye'de hayata geçiriliyor. Terrace Deniz projesi İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Terrace Deniz Suadiye satılık!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Deniz Suadiye projesi Bağdat Caddesi İlke Sokak'ta inşa ediliyor.  Terrace Deniz Suadiye satılık daire haberimizin içinde yer alıyor.

İnanlar Terrace Deniz satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen İnanlar Terrace Deniz projesi İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte İnanlar Terrace Deniz satış ofisi bilgileri...

Deniz Palas satış Haberi

Deniz Palas satış

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) satışa çıkardığı Tepebaşı'ndaki tarihi Deniz Palas binasının satış sürecinde sona yaklaşılıyor. Art Nouveau mimarinin en güzel örnekleri arasında sayılan binanın halen devam eden satış süreci için Doğuş Holding ve Polimeks şartname aldı. 


Konuyla ilgili görüştüğüm Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, "Haliç'e bakan çok özellikli, sayıları çok azalmış özel binalardan. Biz de ilgileniyoruz" yorumunu yaptı. Polimeks bu yılın başında da 19. yüzyılda inşaa edilen Karaköy'deki tarihi Liman Han'ı satın almıştı. Deniz Palas için şartname alan diğer bir grup ise Doğuş Holding... 


Ay sonunda bitecek

Doğuş grubu bünyesindeki X restoran uzun bir dönemdir Deniz Palas'ın üst katında hizmet veriyor...Kısa bir telefon trafiğinden sonra üç büyük grubun daha şartname aldığını duydum ancak grup başkanlarına onaylatamadığım için adlarını yazmıyorum.


35 milyon...