26 / 04 / 2024

Denizİstanbul nerede

Denizİstanbul nerede

Deniz İstanbul Evleri Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Projede daire alanları 127 metrekareden başlangıç gösteriyor. Denizİstanbul Yakuplu Konutları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Evleri'nde teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lansmanı 2015 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşecek olan proje 6 etaptan oluşuyor. Peki Denizİstanbul nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede daire büyüklükleri 127 metrekareden başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul ulaşım bilgileri!

6 etaptan meydana gelecek olan proje daire alanları minimum 553 metrekareden başlıyor. Denizİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’ na 17 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul satış ofisi!

6 etaptan meydana gelecek olan Denizİstanbul projesinde daire teslimleri 2021 yılına kadar tamamlanması hedefleniyor. Beylikdüzü Denizİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi.

Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağı proje 6 etaptan meydana gelecek. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Denizİstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlanan proje 4500 adet daireden meydana gelecek. Beylikdüzü Denizİstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Denizİstanbul iletişim bilgileri!

1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlanan proje TMSF satın alındı. Projenin yeni ismiyle toplam 4500 adet dairenin yer alacak. Denizİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi.

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Denizİstanbul nerede Haberi

Denizİstanbul nerede

Tamamında 4 bin 500 konut ve 300 villadan meydana gelecek olan projede teslim tarihi etaba göre değişiyor. Konut satışlarına devam eden projenin arsa alanı 1 milyon 200 bin metrekare olarak belirlendi.


Beylikdüzü Denizİstanbul ev tipleri

Evlerin seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Yakuplu Deniz İstanbul Konutları ulaşım

Proje lokasyona göre deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Keleşoğlu Deniz İstanbul konut büyüklükleri

Projede daire alanları 127 - 213 metrekare arasında değişiyor.


Yakuplu Denizİstanbul Evleri yapımcı firması

Konutlar Keleşoğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul ödeme tablosu

Ödeme planına göre yüzde 25 peşinatta 60 aya kadar vadelendiriliyor.


Deniz İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları

Konutlar fiyat listesine göre 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Denizİstanbul nerede?

Proje...