26 / 04 / 2024

Denizİstanbul projesi

Denizİstanbul projesi

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Denizİstanbul'da fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul'da fiyatlar 316 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Denizİstanbul'da 60 ay yüzde 0,42 vadeyle!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Yakuplu Denizİstanbul ile yaz-kış tatil tadında bir yaşam!

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konaklarının yapımına hızla devam ediyor. Mercan Konakları’nda yaz-kış tatil tadında bir yaşama kavuşma imkanı sunuluyor.

Denizİstanbul Yakuplu iletişim!

Denizİstanbul Yakuplu iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 4 bin 500 daire ve 300 villanın yer aldığı projenin tamamının 2021 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Evleri'nde teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lansmanı 2015 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşecek olan proje 6 etaptan oluşuyor. Peki Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Yakuplu Denizİstanbul iletişim!

Yakuplu Denizİstanbul iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 4 bin 500 adet konut yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi Taksim'e 30 kilometre yakınlıkta inşa edilecek. 2021 yılında tamamlanması planlanan proje 1 milyar dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Denizİstanbul ulaşım bilgileri!

6 etaptan meydana gelecek olan proje daire alanları minimum 553 metrekareden başlıyor. Denizİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’ na 17 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul projesi  1.500 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!

Kanal İstanbul'da amaç deniz trafiğinin emniyetli sağlanması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi'nde amacımız, ülkemizde deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli sağlanması, insanların, değerlerin korunmasıdır" dedi...

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

Deniz İstanbul Projesi 2017 tam liste fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesinde konutlar gelecek Kasım ayında teslim edilecek.  Deniz İstanbul Projesi 2017 tam liste fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul güncel konut fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Deniz Beylikdüzü İstanbul güncel konut fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 2017!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villadan meydana gelen Deniz İstanbul projesi Kasım ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 2017...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Projesi liste fiyatları!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Projesi liste fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme şekilleri!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul projesi toplam 4 bin 649 daireden oluşacak. Deniz İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Deniz İstanbul Evleri 2017 satış fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri 2017 satış fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kişiye özel ödeme oluşturulabilen Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villadan meydana gelen Deniz İstanbul projesi Kasım 2017'de teslim edilecek. Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Yakuplu ödeme koşulları!

Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor...

Denizİstanbul projesi Haberi

Denizİstanbul projesi

Para dergisinin emlak ekinde yer alan habere göre; Keleşoğlu inşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu’da yükselen Denizistanbul projesi; Kalyon Evleri, Mercan Evleri ve Marina Konakları olarak adlandırılan farklı dizaynları bir araya getiriyor. Kendi marinasını da içinde barındıran Denizlstanbul'daki Kalyon Evleri'nde yaşam başlarken; Mercan Evleri ve Marina Konakları'ndaki teslimatların ise 2017 Kasım ve Aralık aylarında başlaması planlanıyor. Üç konut bölgesindeki satışlar ise devam ediyor. Konum olarak Büyükçekmece ile Küçükçekmece Gölleri arasında yer alan Denizistanbul, ulaşımda yaşanması muhtemel aksaklıklara ise kendine özgü çözümler getiriyor. Shuttle hizmeti ile sakinlerine günün belirli saatlerinde düzenli bir ulaşım imkânı sunan Denizistanbul, farklı bir ulaşım projesiyle de adından söz ettiriyor. Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda shuttle ya da farklı ulaşım araçlarını kullanmak istemeyen sakinleri için kendi marinasından günün belli saatlerinde...