20 / 04 / 2024

Denizli 25 bin konut projesi

Denizli 25 bin konut projesi

Heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi.

Nihat Zeybekçi: Denizli'de herkes ev sahibi olacak!

Heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi.

Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru!

Denizli Konut projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi ortaklığında inşa ediliyor. Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

Denizli 25 bin Konut Projesi!

Denizli 25 bin Konut Projesi hayata geçiliyor. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor. Projede şartlar 2 ay sonra belirlenecek.

TOKİ Denizli 2015!

TOKİ Denizli 2015 yeni projesinde ön talep süreci başladı. TOKİ Denizli Konut Projesi ‘nde toplam 25 bin konut yer alıyor. Proje Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi imzası taşıyor.

Denizli'ye 25 bin konut yapılacak!

Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci’nin Denizli tarihinin en büyük hamlesi başlığıyla duyurduğu 250 TL taksitle 25 bin konut projesi büyük ses getirdi.

Hyundai Tucson'a tam 25 bin TL'lik Ekim indirimi geldi! İşte Tucson 9 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Hyundai Tucson'a tam 25 bin TL'lik Ekim ayı indirimi geldi. Peki Hyundai Tucson'un güncel fiyatları ne kadar? İşte Tucson 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank, onlarca kişiye 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...

Bakanlık açıkladı! 25 bin TL promosyon ödenecek! İşte detaylar!

Adalet Bakanlığından rekor promosyon ödemesi haberi geldi. 25 bin lira rekor promosyon ödemesinin yapılacağı açıklandı. İşte detaylar!

Böyle zam görülmedi! 5 bin liradan 25 bin liraya çıktı ayda 2100 lira taksitle ödenecek

Döviz kurundaki dengesiz artışlar ve yüksek enflasyon nedeniyle otomobil sigorta ve kasko ücretlerine yüzde 400'e varan zamlar geldi. 2020 ve 2021'de pandemi etkisiyle düşen primler 2022'de tavan yaptı. 5 bin liralık kasko 25 bin liraya çıktı! İşte detaylar...

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Evi ve arsası olanlar dikkat! Son gün 31 Mart: 25 bin TL’lik vergi istisnası imkânı…

Ev, arsa ve dükkan sahiplerini ilgilendiriyor. Önemli bir rehber paylaşıldı. Gayrimenkul satışından kaynaklanan değer artış kazancının 25 bin TL’sini bu sene için gelir vergisinden istisna olacağı bilgisi paylaşıldı.

Fiat Doblo'ya tam 25 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Doblo modeline tam 25 bin TL'lik indirim yaptı. Ticari araç sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Fiat, nakit indirimleri ve sıfır faiz kredi seçeneklerinin olduğu bir kampanya duyurdu. İşte 2022 Mart fiyat listesi ve kampanyası detayları...

PTT'den ev hanımlarına müjde! 25 bin TL'lik nakit para imkanı! 

Kredi almakta zorlanan ev hanımları için PTT 25 bin Türk Lirası kadar ödeme yapacağını duyurdu. 

Denizli 25 bin konut projesi Haberi

Denizli 25 bin konut projesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı. Babadağ'a bağlı Gündoğdu Mahallesi'nin muhtemel heyelan riski nedeniyle TOKİ tarafından Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi'ne yaptırılan 406 konut ve 102 iş yerinin yer aldığı projenin 51 iş yerinden oluşan etabının hak sahipleri, Nalan Kaynak ' Lisesi'ndeki kura çekimiyle belirlendi.Bakan Zeybekci, törende yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde Gündoğdu Mahallesindeki afet tehlikesi kendisine söylendiği zaman hemen sorunun çözümü için TOKİ ile görüşmelere başladığını belirtİ ti .Vatandaşların bir gün büe tehlike alımda olmasını kabul etmelerinin mümkün olamayacağım düe getiren Bakan Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bügi verdi. 


Bakan Zeybekci, projede yaklaşık 8 bin 500 dönümlük alanın devir işlemlerinin tamamlandığım, 3 ayrı konut...