23 / 04 / 2024

Denizli altyapı

Denizli altyapı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki 10 mahallede devam eden alt yapı çalışmalarından şikayet eden vatandaşlara "Bu zorluklar sıkıntılar unutulacak" dedi

Denizli Kızılcasöğüt’ün altyapısı değiştirildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Çivril ilçesinin Kızılcasöğüt Mahallesi’nde başlattığı altyapı çalışması tamamlandı. Toplam bin 500 metrelik kanalizasyon hattı yenilendi.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

Denizli altyapı Haberi

Denizli altyapı


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki 10 mahallede devam eden alt yapı çalışmalarından şikayet eden vatandaşlara "Bu zorluklar sıkıntılar unutulacak. Bizim için değil, torunlarınızın torunları için sabır gösterin" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü'nün çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Osman Zolan, İlbade Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Bazı caddeler ile sokakların şantiye alanına döndüğünü söyleyen mahallenin sakinleri, "Gece gündüz toz yutuyoruz. Rüzgar başlıyor tozdan gözümüzü açamıyoruz. Artık bu çile, bu eziyet bitsin" diye tepki gösterdi.


Başkan Zolan ise, ekim ayına kadar 10 mahalledeki kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu şebekelerinin değişmiş olacağını söyleyerek, "İstesek, yollarınıza asfaltı döker, güzel kaldırımlar yapar, alkışı da alırdık. Elbette toz yutacaksınız. Biz alt yapıyı yaparken, kendimiz için değil, sizlerin torunlarının...