29 / 03 / 2024

denizli büyükşehir belediyesi

denizli büyükşehir belediyesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.

Osman Zolan'ın 121 dev projesine tam not!

Denizli'de trafik sorununu tarihe oluyor. 1 yılda hizmete girecek Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Köprülü Kavşağı, Çevre Yolu Bozburun Köprülü Kavşağı ve Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ulaşımda çığır açacak.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir'den 7 yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Denizli merkeze 3, ilçelere 4 olmak üzere 1 yılda toplam 7 yüzme havuzu yapılacak.

Denizli Büyükşehir'den 17 ilçeye yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alan ilçelere beton kilit parke taşı yatırım programı bu yıl farklı bir uygulama ile devam ediyor.

Denizli'de alt yapı çalışmaları incelendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi.

Denizli Sevgi Eli yeni hizmet binasında hizmet verecek!

Hayırsever bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Denizli'deki itfaiye binaları onarılıyor!

Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Denizli Büyükşehir 300 milyon borçlanacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında dev akvaryum projesi başta olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde kullanılmak amacıyla 300 milyon liralık borçlanma kararını kabul etti

Osman Zolan, akvaryum projesi için borçlanma yetkisi istedi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın seçim vaatleri arasında yer alan dev akvaryum projesi başta olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 300 milyon liralık borçlanma talebi oy birliği ile meclis gündemine alındı.

Denizli Ulaşım Ana Planı için halka anket yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2030 yılına kadar kent içi ulaşımı şekillendirecek 'Denizli Ulaşım Ana Planı' için 9 bin hanede 28 bin kişi ile yüz yüze anket yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarihi yapılara sahip çıkıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kurduğu Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB) ile yok olmaya yüz tutan tarihi varlıklara ve yapılara sahip çıkıyor.

Denizli'de yapılacak dev alt yapı projelerinin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 10 mahalleyi kapsayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev altyapı projelerinin temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.

Budan'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesinde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz hangi ilçede sorun varsa orada olacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

denizli büyükşehir belediyesi Haberi

denizli büyükşehir belediyesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında konuştu. Kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 seviyelerinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Proje Kayıhan'dan sonra ikinci kapalı yüzme havuzu olacak. Salon sporlarının yapılabildiği, hanım kardeşlerimizin kurs alabildiği alanlar olacak. Çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle, 24 saat açık bir tesis yapıyoruz" diye konuştu.



Sabah



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ramazan ayı boyunca her gün kentin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, iftar sofrasını bu kez İncilipınar Mahallesi’nde kurdu. Başkan Zolan, 121 Dev Proje kapsamında inşa edilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun 2016 sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofraları İncilipınar Mahallesi’nde devam etti. Eşi Berrin Zolan ile birlikte...