23 / 04 / 2024

denizli Çivril yatırımları

denizli Çivril yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

Çivril'e 7,5 milyon liralık yatırım!

30 Mart seçimlerinin ardından “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de 7,5 milyon liralık yatırımı kapsayan açılış ve temel atma töreni düzenledi.

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Sadık Yetim: Denizli turizmine yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koardinatörü Sadık Yetim, Denizli 'de her alanda yapılan yatırımları desteklediklerini belirtti.

Ahmet Çelik: Denizli'de, yatırımlara devam edeceğiz!

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Denizli OSB yatırımcı bekliyor!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir yaptığı açıklamada “ Kentteki 6 organize sanayiden sadece biri faaliyette. Milyonlarca metrekarelik alanlar boş duruyor. Yeni yatırımlar gelmesini bekliyoruz ” dedi

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

denizli Çivril yatırımları Haberi

denizli Çivril yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin tamamlanan ve devam eden projelerini denetlemek üzere Çivril ilçesini ziyaret etti. Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale de eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Çivril Belediyesini ziyaret eden Başkan Osman Zolan burada gerçekleştirdiği konuşmada, Çivril’in gerek merkezi yatırımlarla, gerekse Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla bambaşka bir kimliğe ulaştığını belirtti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet verdiğini dile getiren Başkan Osman Zolan, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemizin yaptığı hizmetlere baktığımızda; Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir” diye konuştu.

“Denizli’de...