25 / 04 / 2024

denizli hastane yıkımı

denizli hastane yıkımı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Denizli Büyükşehir'den 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyetindeki toplam 8 bin 561,94 metrekarelik arsayı 8 milyon 561 bin 940 TL'den satışa çıkarıldı..

Yıkımı yapılan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çöktü!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir'den 38 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 arsasını satışa sunuyor. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki arsaların ihalesi 22 Kasım'da gerçekleşecek..

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

denizli hastane yıkımı Haberi

denizli hastane yıkımı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yıkım çalışmaları devam eden eski hastane binası çöktü.

Sabah'ta yer alan hanere göre; Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde bulunan 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi. 

Yıkım işlemini yürüten şirket tarafından iş makineleriyle daha önce üst katların yıkımının tamamladığı binada, 3 ve 4'üncü katlar çöktü. Çökme sırasında can kaybı olmadığı...