19 / 04 / 2024

Denizli imar

Denizli imar

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 25 binde 1’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Denizlispor'a imar şoku!

Denizli İdare Mahkemesi, Denizlispor’un borçlarının ödenmesi düşüncesiyle, kulübe ait tek gayrimenkul olan Bahçelievler Mahallesi’ndeki kolejin bulunduğu arazinin satılması yapılan imar değişikliğini iptal etti. İşte ayrıntılar...

Denizli'deki tarihi gar restore edilecek!

Denizli'nin Çivril İlçe Belediyesi, 1892'de İngilizler tarafından yapılan ve TCDD tarafından 1988'de sefere kapatılan tren garını ve arazisini 1 milyon 253 bin liraya satın aldı.

Denizli'de rant tartışması!

7 yıl önce kapanan Göveçlik İplik Fabrikası'nın 98 bin metrekarelik eski arazisinin, sanayiden konut alanına dönüştürülmesi ve kat yüksekliğinin 2'den 8'e çıkartılması, tepkilere neden oldu.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gülizar Biçer Karaca'dan Denizli’deki imar kararına tepki!

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale’deki imar kararına tepki gösterdi.

İzmir ve Denizli'de imar barışı uygulaması TBMM gündeminde!

İzmir ve Denizli'de depremden etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalar ve imar barışı uygulaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Denizli'de 115 bin kişi imar barışından yararlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde Denizli'ye yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Denizli yeniden imar edildi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. 

Denizli Çameli için yeni imar planları hazırlandı!

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin adım adım geleceğe hazırlandığını dile getirdi. Arslan, 2 yıllık bir çalışma dönemi sonrası hazırlanan yeni imar planıyla Çameli’nin geleceğinin planlanmış olduğunu ifade etti. 

Denizli’de imar barışına 117 bin 613 başvuru yapıldı!

Denizli’de ‘imar barışı’ uygulamasına 117 bin 613 başvuru geldi. Başvurular sonucunda 271 milyon 251 bin 894 TL ödeme yapıldı. 

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli’de imar barışına 117 bin 926 kişi başvurdu!

Denizli'de imar barışına toplamda 117 bin 926 başvuru yapıldı. Uygulama kapsamında 269 milyon 645 bin 581 TL'lik ödeme yapıldı.

Denizli imar Haberi

Denizli imar

Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda Denizli’nin 25 binde 1’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım gösterdi.  İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Seval Gebeş, belde belediyelerin Denizli Belediyesi’ne ve sonrasında da Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanması ile geçmişte hazırlanan 25 binde 1’lik nazım imar planlarının yetersiz kaldığını söyledi. Gebeş, "Bunun üzerine İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı olarak, yeni bir 25 binde 1’lik nazım imar planı hazırlanması için 2016 yılında yaklaşık 50 kurumdan görüş aldık. Bu toplantı ile kurumlardan aldığımız bu görüşleri katılımcılara anlatıp sizlerinde görüş ve değerlendirmeleriniz ile daha katılımcı...