10 / 05 / 2024

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, ekonomik olarak büyüyen, müteahhitlik sektöründe de devamlı olarak büyüme trendi gösteren Türkiye'nin, kazalar ülkesi olmasının düşündürücü olduğunu kaydetti...

Fehmi Demirten, TİMFED yönetimine seçildi!

Türkiye'deki 80 bin üyesini 30 birlik çatısı altında buluşturan TİMFED (Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu), 81 ilden 300 delegesiyle 5. Olağan Genel Kurulu'nu günü TOBB Kuleleri Konferans Salonu'nda yapıldı...

Fehmi Demirten: Baret takmayan inşaat işçilerine ceza kesilmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği ( DEİM ) Başkanı Fehmi Demirten, emniyet kemeri takmayan sürücüye ceza kesildiği gibi baret takmayan işçiye de ceza kesilmesi gerektiğini söyledi...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

İmar kanununda gerekli düzeltme yapılmazsa dönüşüm sıkıntıya girer!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "30 Haziran'da yeni imar kanununda gerekli düzeltmeler yapılmazsa kentsel dönüşüm sıkıntıya girecek." dedi.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Kentsel dönüşüm 13 yılda tamamlanmalı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm sürecinden bahsetti. Karataş, kentsel dönüşümün 13 yılda bitmesi gerektiğini savundu.

Artan demir fiyatları inşaat sektörünü etkiliyor!

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke, demirdeki aşırı fiyat artışının inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini açıkladı.

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

Kentsel dönüşüm ve yık-yap modeli aynı değildir!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve yık-yap modelini anlattı. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten Haberi

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, eğitimsizlik ve fazla para kazanma hırsı nedeniyle Türkiye'nin kazalar ülkesi haline geldiğini söyledi. 


Demirten, "Sorunlar yasa çıkarmakla çözülmüyor. Bataklık kurutulmadan geçici önlemler alınıyor" dedi. Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde basın toplantısı düzenleyen Fehmi Demirten, ekonomik olarak büyüyen, müteahhitlik sektöründe de devamlı olarak büyüme trendi gösteren Türkiye'nin, kazalar ülkesi olmasının düşündürücü olduğunu kaydetti. Demirten, "Ülkemizde iş kazalarının bu kadar çok olması fıtrat değildir. Bu bir eğitimsizliktir. Deprem, heyelan, yangın, maden ocağı kazaları, inşaat kazaları, fabrika kazaları ile adı sürekli anılan Türkiye, kazalar ülkesi oldu. Ekonomik olarak inşaat sektöründe büyüyoruz ama iş kazaları artıyor. Eğitimsizlik ve fazla para kazanma hırsı kazaların başlıca nedenleri. Sorunlar yasa çıkartmakla çözülmüyor. Bataklık kurutulmadan palyatif önlemler alınıyor. İş kazalarının en aza...