27 / 04 / 2024

Denizli kavşak düzenleme çalışmaları

Denizli kavşak düzenleme çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Yenibosna Kuyumcukent çevresinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Merkez Mahallesi, Kuyumcukent ve çevresi ile yol, kavşak düzenleme projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Meralardaki imar barışı için yeni düzenleme!

Karadeniz yaylalarında mera alanlarına inşa edilen kaçak yapılar için başvuruda bulunan ve 'Yapı Kayıt Belgesi' alanlarla ilgili yeni düzenleme yapılıyor.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Denizli kavşak düzenleme çalışmaları Haberi

Denizli kavşak düzenleme çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına Albayrak Meydanı, Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta devam ediyor. Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta çalışmaların devam ederken, Albayrak Meydanı’ndaki düzenlemenin ise 3 Ağustos’tan itibaren start alacağı belirtildi. Trafik kazalarını en aza indirmek, araçlar ve yayaların kavşaktan en kısa mesafede ve sürede geçmelerini sağlamak, zaman kayıplarını azaltmak, ışıkta beklerken harcanan yakıttan tasarruf etmek, sürücülerin yanal görüş mesafesini artırarak uygun pozisyon ve hızda seyretmelerine olanak vermek ve büyük araçların...