19 / 04 / 2024

denizli Orman Bölge Müdürlüğü binası

denizli Orman Bölge Müdürlüğü binası

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

9 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da 9 ayrı bölge kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binasının ihalesine 4 teklif!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Denizli Canlı Ağaç Müzesi 4.8 hektarlık alanda kurulacak!

Türkiye'de sayılı illerde bulunan canlı ağaç müzesi Denizli'de de oluşturuluyor. Cankurtaran Mevkii'ndeki Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4.8 hektarlık alanda kurulması planlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Canlı Ağaç Müzesi'nin projesi tamamlandı

Orman yangınlarına karşı tampon bölge oluşturulacak!

Orman yangınlarını önlemeye yönelik uygulamaya konulan Yangına Dayanıklı Orman Projesi ( YARDOP ) çerçevesinde yerleşim alanları ile ormanlık sahalar arasında tampon bölge oluşturulacağı da bildirildi.

denizli Orman Bölge Müdürlüğü binası Haberi

denizli Orman Bölge Müdürlüğü binası

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı. 


Üç yıl önce 7 milyon 500 bin TL harcanarak yapılan, 10 bin metrekare kapalı, 30 bin metrekare açık alana sahip Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının bahçesinde süs havuzu, kameriyeleri ve otoparkı bulunuyor. Müdürlük binası günde ortalama 20 bin kişinin ziyaret ettiği Çamlık Mesireliği bitişiğinde bulunuyor. Yazılı bir açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının estetiğiyle görenleri büyülediğini söyleyerek, “Yaklaşık 3 yıl önce Çamlık Şehir Ormanı bitişiğine inşa edilen bölge müdürlüğü binası ve bahçesi özellikle açık havada resim çektirmek...