28 / 03 / 2024

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı ne zaman bitecek

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı ne zaman bitecek

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

Değerli konutta 2021 yılı eşiği 5.2 milyon TL!

Değerli konut vergisinde yasal düzenleme ‘5 milyon Türk Lirası’ sınırıyla çıkmıştı. Fakat bu yıl bu sınır, yeniden değerleme oranının yarısı kadar arttı ve 5 milyon 227 bin TL oldu. İşte örnek hesaplamalar, hangi durumlarda nasıl vergi ödeneceğiyle ilgili detaylar...

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Evora Denizli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora Denizli için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Evora Denizli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Evora Denizli projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sarayköy TOKİ kura çekimi 16 Mayıs'ta!

Denizli’nin Sarayköy İlçe Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen 410 konutun kura çekimi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Denizli Sarayköy'de 7.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gerali Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 7 Şubat'ta yapılacak..

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi’nde inşa edilecek 403 konut için ihale dün yapıldı..

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı ne zaman bitecek Haberi

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı ne zaman bitecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Sarayköylülere söz verilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı hızla yükseliyor. Sarayköylülerin ihtiyaçlarını karşılayacak standartlarda ve ilçeye daha modern bir otogar kazandırmak kolları sıvayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen mayıs ayında temeli atılan Sarayköy Otogarı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kaba inşaat, duvar sıva, çatı işleri ve bir kısım mekanik elektrik tesisatı tamamlanan Sarayköy Otogar inşaatında fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu ifade edildi. Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan otogarın tamamlanmasının ardından Sarayköylülerin ulaşım ihtiyacını daha kaliteli ve modern şartlarda karşılayacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.


Başkan Zolan, "Sarayköyümüzü her yönüyle çok güzel hale getireceğiz. Otogar projemiz de bunlardan sadece biri" diye konuştu. Geçen mayıs...