24 / 04 / 2024

denizli valisi kim

denizli valisi kim

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Abdülkadir Demir kimdir?

Denizli Valisi Abdülkadir Demir kimdir? Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülkadir Demir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdülkadir Demir...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Pamukkale Kuzey Kapısı inşaatında sona gelindi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale'de yeniden inşa edilen Kuzey Kapısı inşaatında inceleme yaptı. Kocatepe çalışmaların gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek önümüzdeki aylarda yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceklerini söyledi.

Şükrü Kocatepe Özel Eğitim Merkezi inşaatını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Şükrü Kocatepe Honaz Tüneli kazı çalışmalarını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Çevre Yolu'ndaki Honaz Tüneli'nde devam eden kazı çalışmalarını inceledi.. İlk olarak sağ tüp tüneline giden Kocatepe burada yetkililerden çalışmalar hakkında teknik ve genel bilgiler aldı.

Honaz Dağı Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Denizli çevre yolu 2. etabında Ovacık Köyü’nde başlayan Honaz Dağı Tünelinde çalışmalar hazla devam ediyor. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Honaz Dağı Tüneli için 660 metre kazı yapıldı!

Denizli Çevre Yolu güzergahındaki Honaz Dağı Tüneli için 660 metre kazı yapıldığı açıklandı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Çevre Yolu 2. etabı kapsamında Ovacık Köyü'nde başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

denizli valisi kim Haberi

denizli valisi kim

16 Şubat’ta tarihinde temeli atılan ve tamamı hayırsever tarafından yaptırılacak özel eğitim uygulama merkezinin inşaatını işadamları Ali Abalıoğlu, İsmet Abalıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte gezen Vali Şükrü Kocatepe burada yetkililerden bilgi aldı. İnşaat alanını hayırsever işadamlarımız ile birlikte gezen Vali Şükrü Kocatepe, şantiye binasında mimar ve mühendislerden inşaatın son durumu ve teknik konuları ile yapım aşamaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette özel eğitimin önemine değinen Vali Şükrü Kocatepe, “Görme, işitme, otistik gibi engelleri olan çocuklarımızın eğitim göreceği özel eğitim kurumlarımızın müstakil binalarda hizmet vermesi çok önemli. Öğrencilerimiz burada uzman öğretmenlerimiz tarafından ihtiyaç duyulan fiziki şartlar ile daha modern ve uygun şartlarda eğitim görüyorlar. Bu durum başta öğrencilerimiz olmak üzere velilerimiz içinde son derece önem arz ediyor...