24 / 04 / 2024

denizli yatırımları

denizli yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Denizli'nin 17 ilçesi yeni yollarına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, tüm ilçelere beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Denizli Bozburun Köprülü Kavşağı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje ile hayata geçirilecek Bozburun Köprülü Kavşağı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Denizli'deki park sayısı artacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıllardır atıl durumda kalan Zeytinli Bahçe’nin yüzde 60’ının beton olduğunu ve bu beton yığınını kaldırdıklarını vurgulayarak, yeni yapılacak düzenlemeyle bölgedeki yeşil alan miktarının artırılacağını açıkladı.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Denizli'nin çehresi yatırımlarla değişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı 2’nci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçelerinin görüşüldüğü toplantıda, 19 ilçenin bütçeleri karara bağlandı.

Denizli'deki 121 dev projede çalışmalar hızlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başlattıkları 121 dev projeyi hızla sürdürdüklerini söyledi. Zolan, “Denizli’ye hizmet etmek için yola çıktık. Benim ve ailemin tek sevdası Denizli” dedi.

Denizli Acıpayam'ın 40 yıllık alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Acıpayam ilçesinin Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde yaşanan alt yapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Osman Zolan: Asırlık yatırımlar yapıyoruz!

11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen gönül sofralarında vatandaşlarla iftar yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak sakinleriyle bir araya geldi.

Denizli'nin 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki 10 mahallede devam eden alt yapı çalışmalarından şikayet eden vatandaşlara "Bu zorluklar sıkıntılar unutulacak" dedi

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir'den 17 ilçeye yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alan ilçelere beton kilit parke taşı yatırım programı bu yıl farklı bir uygulama ile devam ediyor.

Osman Zolan'dan Denizli'ye 121 proje!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içinde belediye tarafından yapılacak 121 projeyi tanıttı. Bütçenin yüzde 70’ini ulaşıma ayırdıklarını ifade eden Zolan, “3 yıl sonra il genelinde ayaklar çamura, toza değmeyecek” dedi.

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

denizli yatırımları Haberi

denizli yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hayata geçirilecek dev ulaşım hizmetlerinden olan Zeybek Kavşağı’nda bulunan yeni köprülü kavşak projesinde geri sayım başladı. Denizli-Ankara Yolundaki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, bir hafta içinde bitirilerek Denizli halkının hizmetine sunulacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projenin dikkat çeken yatırımlarından biri olan Zeybek Kavşağı’nda yapımı devam eden yeni köprülü kavşakta incelemelerde bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve Yol İşleri Müdürü Hüseyin Çolakoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, kavşaktaki son rötuşları inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. 


“Bir hafta içinde hizmete açıyoruz” 


Projenin son hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, olağan dışı bir olumsuzluk olmazsa kavşağın bir hafta içinde hizmete...