18 / 04 / 2024

Denizli Yenimahalle Kompleksi

Denizli Yenimahalle Kompleksi

Yenimahalle Mahallesi kompleksi projesinde çalışmalar devam ederken kompleksin Haziran ayında biteceği kaydedildi. Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik." dedi.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Denizli Merkezefendi'ye sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Denizli Dokuzkavaklar Mahalllesi'nde hayata geçirilen semt polikliniğinin inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Denizli Tavas TOKİ 224 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi’ne 110, Yenimahalle’ye 114 olmak üzere inşa edilecek toplam 224 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi..

Denizli Yenimahalle Kompleksi Haberi

Denizli Yenimahalle Kompleksi

Yenimahalle Mahallesi’ne kapalı pazar yeri, bilgi evi ve alışveriş kompleksi yapımına başlayan Merkezefendi Belediyesi, inşaat çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan tesisin pazaryeri kısmında 59 tezgah ve 15 müstahsil yer alacak. 2 bin metrekarelik kapalı pazaryerinin yanında bölgede bulunan çocukların yararlanacağı bilgi evi merkezi tasarlandı. Yaklaşık bin metrekarelik bilgi evinde 9 sınıf, 1 seminer salonu yer alacak. Kompleksin yapımının haziran ayına kadar sona ermesi bekleniyor.

Kompleks ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge için çok önemli bir tesisi Yenimahalle Mahallesi halkına kazandıracağız. Aynı yerde...