29 / 03 / 2024

depo kiralama

depo kiralama

İnşaat maliyetlerindeki artışlar stok yapmak isteyen müteahhitleri de depo arayışına girdi...

Fahiş fiyatlardan kaçan kiracılar depoları tercih ediyor!

Son zamanlarda artan kira fiyatları vatandaşları daha küçük evlere taşınmaya yöneltiyor. Daha küçük eve taşınan kişiler ise fazla eşyaları nasıl değerlendireceklerine ilişkin çözüm arıyor. Bu noktada eşya depolama hizmetleri dikkat çekiyor. Evler küçülürken fazla eşyalar da depolara taşındı...

Yeni inşaatlar depolara olan talebi uçurdu!

Pandemi ile beraber büyük şehirlerden yazlık bölgelere akın eden vatandaşlar eşya depolama hizmetlerine de akın etti. Göztepe Nakliyat ve Depolama CEO’su Ulaş Gümüşoğlu son zamanlarda depo kiralamalarında artış yaşandığını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

TMO'nun kiralık depo kapasitesi ihtiyacı meclis gündeminde!

TMO'nun uzun süreli kiralama kapsamında belirlediği depo kapasitesi ihtiyacının gerçekleştirilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 750 bin dolara kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yayınladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 7,5 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiralama bildirisini yayınladı.

Reysaş GYO'dan depo kiralama bildirimi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO'dan depo kiralama bildirimi yayınlandı.

Reysaş GYO Adana deposunu 4 aylığına kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda Adana'daki depo kiralama hakkında durum yayınlaması yaptı.

Kiralama işlemleri!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi ' ndeki bugünki yazısında kiralama işlemlerini kaleme aldı. Kiralama İşleminin Gelir ve Kurumlar Vergisi Karşısındaki Durumu Gelir Vergisi Kanunu'nun 70. maddesinde yer alıyor...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü Fatih' te restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 6 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek...

TF Varlık Kiralama kira sertifikası halka arz sonuçlarını yayınladı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama kira sertifikası halka arz sonuçlarını yayınla dı...

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı onayını yayınladı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için onayı nı yayınladı...

Omsan Depo ve Dağıtım Operasyonları hız kesmeden büyüyor!

OMSAN, Depo ve Dağıtım Operasyonları kapsamında, hammadde, yarı mamül ve bitmiş ürünlerin depolanmasını, tüm Türkiye bayi dağıtımını, depolar arası taşımalarını ve bayi iade alımlarını başarıyla gerçekleştiriyor.

Yeni yılda eski eşyalarınızı bırakın pratik depo saklasın!

Eşyalarınızın güvenli ve profesyonel olarak saklanmasına yarayan ve anahtarı sadece sizde bulunan, sigortalı bir depolama hizmeti veren Pratik Depo, yeni yıl ile beraber geride kalan eşyalarınızı sizin için depoluyor.

depo kiralama Haberi

depo kiralama

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artışlar durmuyor. Yeni malzeme alamamaktan korkan müteahhitler de çareyi depo kiralayarak, inşaat malzeme stoklamakta buldu. Konu ile ilgili olarak yapanan gelişmelere göre, böylelikle müteahhitler, senelik olarak 300 bin liraya ulaşan kira giderlerine rağmen kar elde ediyor. 

İnşaat firmalarını maliyetler zorluyor

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gülcan Altınay “İnşaat maliyet endeksi, 2021 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 15,70, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 67,74 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 20,35, işçilik endeksi yüzde 1,44 arttı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 85,77, işçilik endeksi yüzde 24,01 oldu. Bu artışlar devam ediyor. Söz konusu artışlar da inşaat firmalarını zorluyor” şeklinde konuştu.

Peki...