24 / 04 / 2024

depo kiralarken nelere dikkat edilmeli

depo kiralarken nelere dikkat edilmeli

Pandemi ile beraber büyük şehirlerden yazlık bölgelere akın eden vatandaşlar eşya depolama hizmetlerine de akın etti. Göztepe Nakliyat ve Depolama CEO’su Ulaş Gümüşoğlu son zamanlarda depo kiralamalarında artış yaşandığını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Ev kiralarken ne Kadar kapora verilir? Kapora geri verilir mi?

Ev kiralama sürecinde verilen kapora, kiracıların aklını karıştırabilmektedir. Ev kiralarken ne kadar kapora verilir? Kapora geri alınabilir mi? Nelere dikkat etmek gerekir? İşte bütün ayrıntılar...

Araba kiralayacaklar dikkat! Araç kiralarken nelere dikkat edilmeli? Sakın bunları unutmayın!

Araba kiralayacakların dikkat etmesi gereken önemli ayrıntılar bulunuyor. Peki araba kiralayacaklar nelere dikkat etmeli? Araç kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Sezonluk ev kiralarken nelere dikkat edilmelidir?

Ev kiralanırken, özellikle sezonluk ev kiralanırken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar!

Kiralık konut arayanlar dolandırıcıların hedefinde!

Dolandırıcılar, yükselen kiraları fırsat biliyor ve sahte ilanlarla aynı konutu defalarca kiraya vererek uygun fiyatlı konut arayanları kapora yollamaları bahanesiyle dolandırıyor. Peki ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Öğrenciler ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Yüz yüze eğitim kararından sonra öğrencileri ev telaşı sardı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. 

Villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kovid-19 salgını ve uygulanan kısıtlamalar iki yıldır tüm vatandaşların ortak gündemi haline geldi. Kısıtlamalarla geçen kış aylarının gerginliğini herkes tatille atmak istiyor. Kalabalıktan uzak olmak amacıyla villa kiralamalarına talep arttı.

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Gayrimenkul kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul kiralayacak kişileri dikkat etmesi gereken birçok nokta bulunuyor. İlk olarak kiralanacak taşınmazın gerçekte kime ait olduğunu araştırmalısınız...

Hazır ofis kiralarken nelere dikkat etmeli?

Teknolojinin gelişimine paralel olarak iş hayatı da gelişti ve mobilleşti. Bu mobilite, ofisleri de etkiledi. Peki, hazır ofis kiralarken nelere dikkat etmeli?

Ev kiralarken bilmeniz gereken 10 altın kural!

Türkiyede yaklaşık 5,5 milyon ev kiralık peki, ev kiralarken nelere dikkat etmeliyiz ? Ev kiralamadan önce dikkat edilmesi gerekenler neler? Ev kiralarken dolandırılmayın. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, altın tavsiyelerde bulundu.

Yazlık villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Tatil bölgelerinde villa kiralamak son dönemin trendlerinden. Kiralanan villalar dayalı döşeli ve tüm ihtiyaçlara hitap ediyor. 1200 kiralık villa tatilcileri bekliyor, haftalık fiyatlar 2 bin TL’den başlıyor.

Günlük ev kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Günlük kiralık daireler yapılan düzenlemelerle kontrol altına alındı. Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Kiralama yapmak için emlak ofisine gelen vatandaşların araması gereken hususları şu şekilde sıraladı..

Toprak tapulu ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Toprak tapusu inşaatı tamamlanmayan bir yapıdan konut alındığı zaman, alınan taşınmazın daire tapulu olmadığı anlamına geliyor. Peki, toprak tapulu ev alırken nelere dikkat edilmeli?

depo kiralarken nelere dikkat edilmeli Haberi

depo kiralarken nelere dikkat edilmeli

Koronavirüs salgınında büyük kentleri terk eden, yazlık bölgelere yerleşen ve sadece iş için şehre dönen vatandaşlar, eşya depolama hizmetlerine akın etti. Milliyet'te yer alan habere göre; Göztepe Nakliyat ve Depolama CEO’su Ulaş Gümüşoğlu depo sektörüne yönelik açıklamalarda bulundu.
 Gümüşoğlu  “Depolama talepleri özellikle yaz aylarını yazlıklarında geçiren ya da sadece iş için İstanbul’a gelip gidenler tarafından tercih ediliyor. Çünkü ev eşyası depolama işlemi ev kiralamaya göre oldukça ekonomik bir fırsat sunuyor” dedi.

2020'den bu yana tüm dünyayı olumsuz bir şekilde etkileyen koronavirüs salgınında büyük şehirlerde yaşayan vatandaşların büyük bir kısmı memleketlerine geri döndü. Yaz aylarının gelmesi ve daha güvenli olacağı düşüncesiyle senenin belirli sürelerini yazlıklarında geçirmeye yönelenler ise şehir merkezlerine sadece işleri için gitmeye başladı. Bu durumun Türkiye'de uzun senelerdir var...