29 / 03 / 2024

Derda Candan

Derda Candan

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Karaşahin, Muammer Öztürk, Hakan Bulut, Derda Candan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

BES’E girerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte bilmeniz gerekenler

Bireysel Emeklilik Sistemi son dönemde sıkça tercih edilen yatırım araçlarından biri haline geldi. Katılımcı sayısı 8 milyonu geçerken, yatırımcılar BES’e girerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. BES uzmanı ve analist Zeynep Candan Aktaş bilinmesi gerekenleri anlattı.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Candan tarafından kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Megatek Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megatek Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sevim Candan tarafından kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

İstanbul'da kira fiyatları iki kat arttı!

İstanbul genelinde kira fiyatlarında rekor artış tüm hızıyla devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer kira fiyatlarına yönelik komisyon kurulması yönünde talepte bulundu. 

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Konya Çumra’ya yeni imar planı müjdesi!

Konya Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra'nın yıllardır kanayan yarası haline gelen imar ile ilgili güzel bir gelişmenin yaşandığını anlattı...

Derda Candan Haberi

Derda Candan

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Karaşahin, Muammer Öztürk, Hakan Bulut, Derda Candan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.


Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- MAKİNA a-Her türlü sanayi ve iş makinaları, asfalt makinaleri, asfalt plentleri, inşaat makineleri (dozer, loder, exkavatör, greyder beton santrali betonyer, asansörler sıva düzeltme silme veserpme makineleri motopompası makineleri, çimento silosu buhar kazanları hertürlü doğrama atölyesi takım ve tezgahları gibi ) makine ve aletleri almak, satmak, kiralamak, imal etmek, imal ettikten sonra satmak, kiraya vermek, her türlü kullanılmış ve kullanılmamış asfalt makineleri, makine tezgahları, kaynak makineleri, taşıyıcı, kırıcı, yükleyici, kaldırıcı, indirici, iş makineleri, vinçler, dozerler, elektrikli cihazlar, kompresör ve kompresör...