29 / 03 / 2024

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu

Dervişoğlu İnşaat, Kozzy Life projesinin anahtarlarını teslim etmeye başladı.Erol Dervişoğlu, Autoban Mimarlık imzasını taşıyan Çınarlı Palas projesinin de yapımını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Dervişoğlu İnşaat Autoban Mimarlıkla proje geliştiricek!

İnşaat sektöründe yarım asra yaklaşan faaliyetleri ile sektöründe güvenin ve kalitenin adresi haline gelen Dervişoğlu İnşaat, projelerinin tasarımları için Türkiye'nin önemli mimari şirketlerinden Autoban Mimarlık ile birlikte yol alıyor.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu Haberi

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu :Kozzy Life projesi bizim yapımında sonuna geldiğimiz ve anahtarları sahiplerine teslim etmeye başladığımız ikinci projemizdir. Kozzy Life'da insanlar şehrin merkezinde güven ve huzur içerisinde tatil havasında günlük yaşam sürecekler.  Kozyatağı'nda hayata geçirdiğimiz  Kozzy Life sosyal donatı alanları ile bir tatil köyü havasında. Projemizin yüzde 75'ini yeşil alana ayırdık. İçerisinde yüzme havuzu, havuzbaşı kafeterya, fitness salonu, çocuk oyun parkı, kapalı ve açık otopark yer...