25 / 04 / 2024

Derya Uluğ yeni ev

Derya Uluğ yeni ev

Müzik dünyasının son döneminde en iyi çıkış yapan isimlerden Derya Uluğ 'un işleri açıldı. Derya Uluğ Etiler'de ev bakıyor.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anne babalara Bakan Derya Yanık’tan müjde! Yeni ödeme müjdesi verildi! Bu para nisan ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere ödenecek yeni destek ödemesinin müjdesini verdi. Bu ödeme, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte zorluk çeken ailelere verilecek.

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyuruldu. Başarılı olan ilkokul, ortaokul, lise öğrencisine 5.100 TL para yardımı yapılacak. 1,2,3,4,5. sınıf dahil geri ödemesiz destekten ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları faydalanabilecek. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

Bakan Yanık yeni destek rakamlarını açıkladı! Sosyal yardım tutarları arttı! Kime kaç lira destek verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni destek rakamlarını açıkladı. Peki sosyal yardım tutarları kaç lira oldu? Hangi yardım kaç liraya yükseldi? İşte o rakamlar...

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Derya Baykal 26 yıllık evinden taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Derya Baykal 26 yıldır yaşadığı evden taşındı. Baykal, bu sabah yeni evinin manzarasını Instagram sayfasında paylaştı.

Derya Uluğ yeni ev Haberi

Derya Uluğ yeni ev

Müzik dünyasının son döneminde en iyi çıkış yapan isimlerden Derya Uluğ 'un işleri açıldı. Derya Uluğ Etiler'de ev bakıyor.


Müzik dünyasının son döneminde en iyi çıkış yapan isimlerden Derya Uluğ 'un işleri açıldı. En çok konser veren şarkıcılar arasına giren Uluğ, yeni ve daha lüks bir ev almak için kolları sıvadı. Etiler'e taşınmak isteyen şarkıcı, aradığı standartlarda bir ev bulmak için şimdilerde farklı emlakçılarla...