27 / 04 / 2024

deüzce lisesi park

deüzce lisesi park

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de, gazetecilerin Gezi Parkı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

Park Mavera 3 asli edim ifası 6 Aralık'ta başlıyor!

Başakşehir'de yer alan Park Mavera 3 projesi kapsamında asli edim ifası 6 Aralık 2019 – 6 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın konumda yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları 213 bin TL'den başlayarak değişiyor. Park Mavera 3 projesinde 723 daire yer alıyor...

Park Mavera 3 Evleri fiyat listesi!

Park Mavera 3 Evleri fiyat listesi 213 bin TL'den başlayarak değişiyor. Park Mavera 3'te teslimler Şubat 2020'de gerçekleştirilecek...

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

deüzce lisesi park Haberi

deüzce lisesi park

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ’Düzce Lisesi Park Projesi’ için uygulamaya geçildi. Yaklaşık 10 dönümlük alan içinde, yürüyüş yolları, oyun alanları, saat kulesi, yeşil alanlar, çeşmelerin yer alacağı proje için söz konusu bölge çevrildi. Düzce’nin en büyük park alanları içinde yer alacak olan meydan ve park projesi için yapım çalışmalarına da kısa süre içinde...