27 / 04 / 2024

devlet hastanesi bakırköy

devlet hastanesi bakırköy

Bakırköy Devlet Hastanesi'ndeki hastalar yeni binanın 9 aydır teslim edilmemesinden dolayı ameliyat tarihlerini sedyede bekliyor.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin planına yargıdan ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine yeni plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, içinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanın imar planını değiştirdi.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırköy'de 103 hektarlık alanın imar planı askıda!

Bakırköy'de Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Lepra Deri Zührevi Hastalıkları Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi önemli kurumları kapsayan imar planı askıya çıkarıldı...

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Bakırköy Kadın Doğum Hastanesi arsasının planları yargıya taşındı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy eski Kadın-Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi alanının planlarına Bakırköy Belediyesi olarak itiraz ettiklerini ifade ederek konuyu idari yargıya taşıdıklarını belirtti.

devlet hastanesi bakırköy Haberi

devlet hastanesi bakırköy

Yüzde 98'i bitmesine rağmen 335 yataklı ek binanın hizmete girmemesi başta ortopedi, nöroloji, beyin ve genel cerrahi hastalarını mağdur ediyor. Ameliyat tarihlerini acil gözlem odasında yan yana dizilmiş yataklarda refakatçileriyle bekleyen hastalar, bir an önce binanın açılmasını istiyor.


Zaman'dan Çağlar Avcı'nın haberine göre, günlerce 20-30 kişi ile aynı geniş odada kalan hastaların psikolojisi bozuluyor. Kalçasındaki kırıktan dolayı 2 gün gözlem odasında kalan 91 yaşındaki S.D., 10 gün bekledikten sonra ameliyat olabilmiş. Yakını Ş.D., "Yoğunlukta koridorlarda bile hastalar bekliyor. Yukarıda servislerde yer olmadığı için hastalar mecbur sedyede kalıyor. Bu, herkesin psikolojisini bozuyor." diye konuşuyor. Yine ortopedi ameliyatı olacak olan 8 yaşındaki Y.Ç. annesi ile birlikte kısa süreli kalınması gereken gözlem odasını hastane odası gibi kullanıyor. K.D. de 18 gün burada sedyede...