26 / 04 / 2024

Devlet Konukevine mühür

Devlet Konukevine mühür

1988 yılında Cumhurbaşkanlığı için Beşiktaş'ta, Et ve Balık Kurumu'nun soğukhava deposunun yerine inşa edilmekte olan Devlet Konukevi, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Belediye Başkanı Bedrettin Dalan tarafından mühürlettirilmiş.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasını merakla takip ediyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor herkes hemen gümüşe baksın! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Tebliğ'de değişiklik!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Silivri’de mühüre rağmen ağır hasarlı evlere geri döndüler!

İstanbul Silivri’deki 5.8 büyüklüğünde depremden ağır hasar gören ve ‘oturulma’ raporu ile mühür vurulan 22 dairelik apartmana 18 aile ölümü göze alarak evlerine geri döndü.

Lapta Sahili'ndeki ‘kaçak inşaata’ 2'nci mühür!

Kıbrıs Lapta Belediyesi tarafından daha önce mühürlenen kaçak inşaatta çalışmaların devam etmesiyle, inşaat yeniden mühürlendi.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ 30992 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Devlet Konukevine mühür Haberi

Devlet Konukevine mühür



Dalan, ''ruhsatsız yapı''ya el koydu


Evren'in konukevine mühür


İstanbul Belediye Başkanı Dalan, Cumhurbaşkanlığı için inşa edilmekte olan Devlet Konukevi'ni ruhsatsız olduğu için mühürletti, ''Ben Sayın Cumhurbaşkanı'yla konuşurum'' dedi.




İnşaat ruhsatı alınmadığı saptandı


   Devlet Konukevi'ne mühür


Emin DEMİRCİOĞLU


   DEVLET Konukevi inşaatı mühürlendi. Beşiktaş'ta Et ve Balık Kurumu'na ait soğukhava deposunun boşaltılarak, Devlet Konukevi'ne dönüştürülmesi kararının ardından, söz konusu projenin belediyeye onaylattırılıp ''ruhsat'' alınmadığı için inşaatın mühürlendiği öğrenildi.

   Bu mühürleme olayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın, Belediye Meclis...