25 / 04 / 2024

Devrim Poyraz

Devrim Poyraz

'2D Collection' Türk Cumhuriyetleri, Körfez ülkeleri ve Türkiye'de büyük inşaat projelerinde dış ve iç aydınlatma, özel alüminyum konstrüksiyonlar, kubbeler, zor çatılar yaparak ünlendi

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Erduvan tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Melih Poyraz kimdir?

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Devrim Poyraz Haberi

Devrim Poyraz

Deniz ve Devrim Poyraz'ın şirketi '2D Collection' Türk Cumhuriyetleri, Körfez ülkeleri ve Türkiye'de büyük inşaat projelerinde dış ve iç aydınlatma, özel alüminyum konstrüksiyonlar, kubbeler, zor çatılar yaparak ünlendi. 23 milyon dolar ciroyu aştı.

Erzincan Kemaliyeli Fevzi Poyraz'ın 'aydınlatma imalatı' yapan şirketini oğulları Deniz ve Devrim Poyraz, küresel bir markaya dönüştürdü. 2D Yapı İmalat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. (2D Collection) Türk Cumhuriyetleri, Körfez ülkeleri ve Türkiye'de büyük inşaat projelerinde dış ve iç aydınlatma, çevre korkulukları, bahçe kapıları, özel alüminyum dekoratif konstrüksiyonlar, kubbeler, statik açıdan zor çatılar yaparak ünlenen firma 2008'de yüzde 70'i yurt dışından olmak üzere 23 milyon dolar ciro yaptı. Halen ellerinde 100 milyon dolarlık proje bulunan Deniz ve Devrim Poyraz, ünlü mimar Norman Foster'ın Kazakistan'daki ünlü projesi Piramit'in...