26 / 04 / 2024

deyaar

deyaar

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu!

Aşçıoğlu Grubu Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Anlaşmayla, her iki ülkede yeni projeler geliştirilecek.

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi!

Selenium markalı projeleriyle tanınan Türkiye’nin köklü gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Anlaşma, Türkiye'de ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde, gayrimenkul alanına büyük bir katma değer sağlayacak. Bu anlaşma bir bakıma Aşçıoğlu’nun yurtdışında da büyüme stratejisinin somut bir örneğini teşkil ediyor.

2006 yılında Şeyh Maktum, Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladı!

2006 yılında Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başlamış. El Maktum'un sahibi olduğu Dubai İnşaat, Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villa yaptıracakmış.

Alarko, Deyaar ile ortak şirket kurdu

ALARKO Holding, Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Deyaar Development ile birlikte holding ve bağlı ortaklıklarının 50.000 YTL sermayeli bir gayrimenkul şirketi kurduklarını bildirdi.

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 390 bin TL sermaye bedeli ile Donia Samy H.S. Ahmed ve Mahmoud Ahmed Y Weshani ortaklığında kuruldu. 

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Midtown Selenium by Deyaar projesinin yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Midtown Selenium by Deyaar'ın yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor.

Midtown Selenium by Deyaar'da hemen tapu fırsatı!

Aşçıoğlu, Midtown Selenium by Deyaar’da 19 bin 900 USD tutarındaki yüzde 10’luk peşinatı ödeyenlere hemen tapu teslim imkânıyla Ortadoğu’nun ve Basra Körfezi’nin ticaret, alışveriş ve turizm merkezi Dubai’de yaşamın kapılarını aralıyor.

Midtown Selenium by Deyaar'da 19 bin 900 dolar peşinatla!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile hem yeni bir yaşam sunuyor hem de yatırımcılarına kazandırıyor.

Selenium yaşam kalitesi Dubai'de yükseliyor!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Selenium Midtown Dubai projesi Sh. Mohammed Bin Zayed Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 199 bin dolardan başlıyor.

Selenium Midtown Dubai projesinde 199 bin dolara!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat'ın Dubai projesi Midtown Selenium Dubai, Eylül 2019 yılında teslim edilecek. Midtown Selenium Dubai projesinde fiyatlar 199 bin dolardan başlıyor...

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu İnşaat Deyaar ile ortak yapacağı yeni projesine hazırlanıyor!

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

deyaar Haberi

deyaar

Aşçıoğlu ve Deyaar pilot proje olarak belirledikleri Midtown projesi ile ortaklıklarını geliştirerek Türkiye'de ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde, gayrimenkul alanına büyük bir katma değer sağlayacak.



Dubai'deki dev inşaat firmalarından Deyaar Grubu’nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşma, ortakların Türkiye'de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirerek mega projelere imza atacakları anlamına geliyor. Ayrıca bu anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu'nun Dubai'deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar'ın da Türkiye'de, lider gayrimenkul markalarından biriyle yeni fırsatlar sağlayacak.



Kim Ne Dedi?



Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Deyaar Genel Müdür Yardımcısı Srinivasan Krishnaswamy:


"Türkiye Arap ülkelerine çok yakın bir konumda Aşçıoğlu da hem alanında ortaklık anlaşması kurabileceğimiz güçlü bir firma hem de gayrimenkul geliştirme ve inşaat firması....