29 / 03 / 2024

Dgn Prekast Yapı adres

Dgn Prekast Yapı adres

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Özkaynak tarafından kuruldu. 

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Özkaynak tarafından kuruldu. 

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cem Fatih Kaplan ve Ercan Atasever imzasıyla kuruldu.

Nokta Prekast İnşaat Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Prekast İnşaat Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çağlayan tarafından kuruldu.

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak, Tırnakçı Han'da kuruldu.

Şefik Gül kimdir?

Yol, otoyol, yapı, hazır beton, köprü, viyadük ve prekast yapı elemanları yapım sektörlerinde faaliyet gösteren Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül kimdir? İşte Şefik Gül...

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Güney, Erkan Polat, Mustafa Doğan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

İçişleri Bakanlığı Prekast Yapı'ya ihale yasağı getirdi!

 İçişleri Bakanlığı, 4734 Sayılı Kamu İhale  Kanununa göre 'Prekast Yapı ve Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret  Limited şžirketi' ile ortağı 'Rıfat Yılmaz'a ihalelere katılma yasağı  getirdi

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Dgn Prekast Yapı adres Haberi

Dgn Prekast Yapı adres

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Özkaynak tarafından kuruldu. 

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Söve, prekast, cephe kaplama ve yapı malzemeleri ile beton, polyester, poliüretan, fiberli betondan yapı malzemeleri üretmek, imalatı, şatış ve montaj işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultançiftliği Mahallesi Hürriyet Cad.No:43/2...