23 / 04 / 2024

Didim Akbüke yeni park

Didim Akbüke yeni park

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Didim Akbüke yeni park Haberi

Didim Akbüke yeni park

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye tarafından Akbük sahil kısmına yapılan park çalışmalarının yerinde inceledi. Akbük Mahalle Muhtarı Mehmet Çamlı ve belediyedeki bazı birim amirleriyle yapımı son aşamaya gelen parkı inceleyen Başkan Atabay kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını söyledi. Başkan Atabay mevcut park işletim binasının tamamlanma sürecine girdiğini belirterek “Parkın önündeki oturma alanı, Oyun parkı, yeşillendirme çalışmaları, çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Ayrıca otopark olarak kullanılacak yol çalışması hafta sonu tamamlanacak. Kıyı sahili düzenlemesi yapıldı; soyunma kabinleri kuruldu. Ayrıca duş kabinleri kurulacak. Ayrıca denize dubalar konuldu ve vatandaşımız burada denize girip eğlenebilecek. Yine açılacak parkın hizmet ve fiyat kalitesi Altınkum Barış kafe gibi olacak. Yazın vatandaşlarımızın hizmetinde olacak bu yerimiz kışında açık kalacak. Halkımızın burasının açılmasını sabırsızlıkla bekliyor” dedi.


Başkan...