29 / 03 / 2024

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısı

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısı

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci toplantısı düzenlendi. Toplantıda, belediyenin ortak olacağı kadın kooperatifi kurulacağı açıklandı.

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin 2016 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclisin 2016 yılında tatil yapmaması konusunda oy birliğiyle karar alınırken Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi.

Aydın Didim Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Akdeniz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Akdeniz Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, 32 hektarlık alanda 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarının revizyonu için Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verildi.

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleştirdi. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Antakya Belediye Meclisi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Antakya Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'nin başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı Mahfeli Sosyal Tesislerinde bulunan Belediye Nikah salonunda yapıldı.

Borçka Belediye Meclisi'nin Şubat toplantısında imar görüşüldü!

Borçka Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi uyarınca Şubat birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 02.02.2016 gün ve saat 13:00 de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi.

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde, Forum AVM karşısında bulunan parsel ile ilgili gerginlik yaşandı. MHP grubunun ret oyu verdiği gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi 2016 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimini gerçekleştirdi. Saat 10.30’da başlayan Meclis Toplantısında bir gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddesi meclisten geçti.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

Arsuz Belediye Meclisi Şubat gündeminde imar var!

Arsuz Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı gerçekleştirdi. İmar komisyonun çalışmalarını tamamlaması üzere meclise ara verildi. 2. oturumda da imar komisyon raporlarının okunmasının ardından, iki maddede tek tek oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Aliağa Belediye Meclisi'nin 30 Milyon TL borçlanma talebi reddedildi!

Aliağa Belediye Meclisi’nin değişmez gündem maddesi haline gelen 30 Milyon TL borçlanma talebi Şubat ayı meclis toplantısında da oyçokluğu ile reddedildi. Şubat toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Ödemiş Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Ödemiş Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı 1 Şubat Pazartesi günü yapıldı, toplantıda 13 maddelik gündemin tüm maddeleri oy birliği ile karara bağlandı.

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısı Haberi

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısı

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin yeni yılın ikinci toplantısı düzenlendi. Meclis Toplantısı'na Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlık ederken, MHP’li Meclis Üyesi Eda Yücel İlhan mazeretli olarak katılmadı.

Ses Gazetesi'nde yer alan habere göre, gündemin ilk maddesinde belediye meclis üyelerinin huzur hakkı ücretleri oy birliğiyle kabul edildi.  İkinci maddede ise belediyenin 2019 yılında amatör spor kulüplerine yapacağı yardım miktar konuşuldu.

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan engelliler, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra yoksulluğunu belgeleyen vatandaşlara evsel katı atık muafiyetinin geçmiş yıllarda olduğu gibi devam etmesi kararı da oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise kadın kooperatifi kurulması konusunda Başkan Atabay’a yetki verilmesi konuşuldu. 

''Sözünü de veriyorum''

Başkan Atabay, mevcut kadın kooperatifinin yenisinin kurulmasının olumlu olduğunu söylerek, “Didim’de artan bir kadın nüfusu söz konusu....