29 / 03 / 2024

Didim belediyesi yıkım

Didim belediyesi yıkım

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Buca'da kaçak villalara yıkım şoku!

İzmir Buca Belediyesi, İzmir’in saklı cenneti arasında yer alan Belenbaşı’nda 50 dönümlük ormanlık hazine arazisi üzerine yapılan villaların yıkımı tamamlandı.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Didim belediyesi yıkım Haberi

Didim belediyesi yıkım

Aydın Didim Belediyesi, ruhsatını iptal etmesi nedeniyle verilen mahkeme kararıyla 1.5 milyon lira ödemeye mahkum olduğu ve borcunu ödemediği için kendisini icraya veren şirkete karşılık verdi.

İCRAYA VERMİŞTİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Belediye kıyı şeridini ihlal etmesi nedeniyle işadamı Ahmet Orak'a ait alanda bulunan yapıları yıkarak konteyneri kaldırdı. 'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde olan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren işadamı Ahmet Orak'ın şirketlerine kestiği usulsüz cezalardan sonra Orak'a ait şirketin mülkiyetinde bulunan alanda yapılan inşaatları yıktırdı. Sweet Maril şirketi mülkiyetinde yer alan Mersindere mahallesi içinde denize sıfır olarak beton atılan ve çit ile çevrilen ayrıca içerisinde konteyner konularak yapı haline dönüştürülürken parsel üzerinde belediye ekipleri tarafından gerçekleşen yıkım sırasında zabıta ekipleriyle...