19 / 04 / 2024

Didim esnaf binası

Didim esnaf binası

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni yerinde Oda üyelerine hizmet vermeye başladı.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Didim Belediye binası icradan satışa çıkarıldı!

Önce ruhsat verip ardından ruhsatı iptal ederek mağdur edilen Nehirsan İnşaat’a zararlarının tazmini için ödemesi gereken 1 milyon 405 bin lirayı ödemeyen CHP’li belediyenin belediye hizmet binası icradan satılığa sunuldu. 

Didim'de esnafların yeni hizmet binası açıldı!

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni yerinde Oda üyelerine hizmet vermeye başladı.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi eski binası kiraya verilecek!

Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 hesap yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü yapılarak kabul edildi.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.

Didim Cumhuriyet İlkokulu kaderine terk edildi!

Didim'in ilk yerleşim bölgesi olan Eskiköy'de bulunan ve geçen yıl boşaltılan 87 yıllık Cumhuriyet İlkokulu binası, sahip çıkılmayınca alkol, tiner ve uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nin binası yenilendi!

Aydın Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binası baştan aşağıya yenilendi. Kooperatifin başkanlığını 15 yıldır yapan Ali İhsan Kubaliç, "Her tarafı sıfırdan yeniledik'' dedi.

Balıkesirli esnaf ve sanatkara modern hizmet binası geliyor!

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü genel kurulu, dün gerçekleşti. Tek maddelik kongrede, kongreye katılan üyeler, yönetime Oda Hizmet Binası yapımı konusunda yetki verdi

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

Antalya Gazipaşa'nın yeni hizmet binası 2 milyon TL'ye mal olacak!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor. 14 Aralık'ta törenle temeli atılan bina inşaatının zemin katı kısa süre önce tamamlandı.

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeni bina!

Büyükçekmece'de ilk defa kentsel dönüşümün yapıldığı bina da olma özelliğini taşıyan Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binası yapılan törenle hizmete açıldı.

Didim esnaf binası Haberi

Didim esnaf binası


Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nun odaya yeni hizmet binası sözünü yerine getirdi. 10 Nisan Pazartesi günü itibariyle hizmete yeni hizmet binasında iş ve işlemler başladı. Didim Esnaf Odasının yeni hizmet binası 2 kattan oluşuyor. Yeni hizmet binasının iç tefrişatı komple yenilenirken, odanın yeni hizmet binasının geniş ferah ve modern bir havada olması da oda üyelerini memnun ettiği görüldü.



Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise yeni yerine hayırlı olmasını dilerken “Didim Esnafımızın yıllardır özlediği bir hizmet binasını kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kendi yerimiz olan oda binamızın her anlamda kullanışlı hale getirmek için büyük çaba sarf ettik. Üyelerimizde bundan son derece memnun; bunda sonra yeni yerimizde iş ve işlemleri yapılacak. Resmi açılışı ise ilerleyen günlerde yapmayı planlıyoruz....