27 / 04 / 2024

didim konut

didim konut

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu...

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Konut kredi faizlerinde indirim talebi!

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, kamu bankalarının konut kredi faiz oranlarını düşürmesiyle ilgili konuştu. Coşkun, faiz oranlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Didim'de konut hırsızları yakalandı!

Aydın'ın Didim ilçesinde birçok eve girip hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişiyi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Araplar Didim'den 500'e yakın villa aldı!

Tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, iklim yapısı ve cazip konut fiyatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Didim, İngilizlerden sonra Arapların da tercihi oldu. Körfez menşeli yatırımcılar, ilçede son 6 ayda 500'e yakın villa tipi konut aldı.

Necdet Özer, Didim'e 12 yılda 300 konut kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta sonu Didim'de tamamladığı son proje öncesi kendisine 12 yıl boyunca destek olan emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren Necdet Özer, marka olan şirketlerine olan güven dolayısıyla teşekkür etti.

Didim, konut faizlerinin düşmesinden memnun!

Aydın Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun ise faizlerin indirilmesini Didimli emlakçılar olarak memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Aydın Didim'de Araplar'a 6 ayda 500 konut satıldı!

Didim'i 10 yıl önce keşfeden ve 15 bine yakın konut alarak ilçeye yerleşen İngilizler başka ülkelere kaçmaya başlarken, bu kez Arap turistler bölgeyi keşfetti. 6 ay içerisinde ilçeye gelen Araplar'dan 500 tanesi ev alarak yatırım yaptı.

Ahmet Deniz Atabay'a konut projelerinin durması hakkında suç duyurusu!

Didim'de Süryani vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen konut projelerini, belediye meclisi kararı olmadan tek başına durduran Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında, Didim Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Afrika ve Ortadoğulu yatırımcılar Didim'den konut alıyor!

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Didim'de geçmiş dönemde özellikle İngilizler'in çok sayıda konut aldığını belirtti. Didim'de son dönemlerde Afrika ve Ortadoğu vatandaşlarının konut sahibi olmaya başladığı belirtildi.

Didim'de yabancıya konut satışında İngilizler ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Yabancılara gayrimenkul satışında İl Genelinde İlçemiz Didim ilk sırada yerini aldı.

didim konut Haberi

didim konut

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı binasında gazetecilerle bir araya gelen Cenk Ünlü, belediyenin bu konunun aşamaları ile neden gündeme getirildiği hakkında vatandaşa bilgi vermesi gerektiğini söyledi. 

Ünlü, "Gecekondu sorunu olmayan bir ilçede bu sorun nasıl olmuştur? Bu plan ne zaman belediye meclisinden geçmiştir? Bu bölge hazineden hangi şartlarla verilmiştir ve süresi ne zaman başlamış ve ne zaman bitmektedir? Hazine bu konuda daha önce amacı dışına çıkıldığı için dava açmış mıdır? Sonucu ne olmuştur? İmar planında değişiklik sebebi ve yapılmak istenen hususlar hakkında, Didim'de yaşayan insanların kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkması gerekmektedir" dedi. 


Gecekondu önleme bölgesi olarak ayrılan 240.000 metrekarelik alanın Didim gibi...