28 / 03 / 2024

Didimde 3.koy

Didimde 3.koy

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Didim 3. Koy'un imar durumu Danıştay'da!

Didim 3. Koy ile ilgili olarak Didim Derneği tarafından açılan ve Didim Demokrasi Platformu'nun da destekçisi olduğu dava yerel mahkemenin idarenin lehinde karar vermesi üzerine Didim Derneği tarafından Danıştay'a gönderildi.

Didim Altınkum'da 3. Koy itirazları mahkemeye taşındı!

Didim Derneği Başkanı Ali Budak, 3. Koy bölgesinin bu tarihsel kimliği ve amacına uygun düşen plan kararları ile korunması ve geliştirilmesinin önem kazandığını dile getirdi.

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor!

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Didim Halkı 3.Koy'un iptal edilmesini istiyor!

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Didim 3. Koy Mevkii'nde keşif yapıldı!

Didim Derneği’nin 2012 yılında açtığı plan iptali davası ile ilgili olarak Aydın 2. İdare Mahkemesi, 3.koyda keşif yaptı. Atanan 3 teknik bilirkişi gerekli incelemelerini yaparak 30 gün içinde raporlarını mahkemeye sunacakları öğrenildi...

Marmaris ve Datça'da 8 koy ve 3 ada satışa çıkarıldı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçeleri çevresinde bulunan 36 otel, 8 koy ve 3 ada satışa çıkarıldı

Quartet Garden City'de 250 bin TL'ye 3+1 konut!

Şerifali'de inşa edilen Quartet Garden City'de 3+1 konutların fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Türkiye müteahhitlik sektöründe 3'ncü sırada!

Devlet Bakanı Zafer Çağalayan, gelecek 3 yılda müteahhitlik sektörünün en az 50 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmasını hedeflediklerini belirterek, "Sizin gücünüzü biliyoruz, bunun alt yapısını da hazırlayacağız" dedi

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


Bodrum Turkuaz Koy Evleri'nde 220 bin Euro'ya!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Turkuaz Koy Evleri'nde fiyatlar 220 bin Euro'dan başlayarak 550 bin Euro'ya kadar yükseliyor...

Helenium Sun'da 3+1 280 bin TL'ye! Son 6 konut!

Kartal'da inşa edilen ve toplam 211 konuttan oluşan Helenim Sun'da 2+1'ler tükendi. 3+1'lerde 6 daire kaldı

TOKİ, Ankara Yapracık'ta 3 bin 232 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Yapracık 1,2,4,5 ve 6. bölgelerde toplam 3 bin 232 konut yaptıracak

3 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 3 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak

Didimde 3.koy Haberi

Didimde 3.koy

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti. 


Didim Demokrasi Platformu adına Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti. 


Budak konuyla ilgili yaptığı açıklamada 3. Koy için imar planı hazırlandığını ve sürücü yargıya taşıdıklarını belirterek "Değerli Didim Halkı, 3.Koy'da bir imar planı yapılmıştır. Plan Didim Halkı'nı değil, üç-beş kişinin çıkarlarını gözetmiştir. Bu plan için 9 Mayıs 2013'de idari Mahkemede 'İptal' istemiyle dava açtık. Dava devam etmektedir."...